Povezane vesti

"Od Slobe nema vajde, osim materijalne": Jelena Radanović iznenadila komentarom (FOTO)

"Od Slobe nema vajde, osim materijalne": Jelena Radanović iznenadila komentarom (FOTO)

Nova pre 9 sati
Jelena Radanović, supruga poznatog pevača Slobe Radanovića, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gde neretko sa pratiocima deli detalje svog privatnog života. Jelena je nedavno odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a jednog od njih je zanimalo kome… »
"Od Slobe nema vajde sem materijalne" Jelena Radanović iznela šok detalje o braku sa pevačem: "Upotrebio je to protiv mene"

"Od Slobe nema vajde sem materijalne" Jelena Radanović iznela šok detalje o braku sa pevačem: "Upotrebio je to protiv mene"

Blic pre 11 sati
Jelena je ranije govorila o razvodu od bivšeg muža Ističe da je važno odlučiti biti srećan i ne nositi traume iz prošlosti. Supruga Slobe Radanovića, Jelena, na društvenim mrežama često komunicira sa pratiocima i otkriva detalje privatnog života. Ona je… »
"Od Slobe nema vajde, sem..." Jelena otkrila šok detalje o mužu: Ovo mu zamera, "upotrebio je to protiv mene"

"Od Slobe nema vajde, sem..." Jelena otkrila šok detalje o mužu: Ovo mu zamera, "upotrebio je to protiv mene"

Telegraf pre 11 sati
Supruga Slobe Radanovića, Jelena, aktivna je na društvenim mrežama a sada je iskoristila priliku da malo komunicira sa svojim pratiocima te im je otkrila neke manje poznate detalje iz njenog i Slobinog života. Jelena je sada progovorila o njihovom braku… »

Vesti dana »