Povezane vesti
Šta su akcize i kako pune državnu kasu u Srbiji
BBC News pre 2 sata
U Srbiji se akcize na većinu proizvoda koriguju jednom godišnje, dok za cigarete postoji poseban kalendar i to se radi na šest meseci. Sigurna sam da je „akciza“ jedna od omiljenih državnih reči. Zamišljam „oči državnih finansija“ kako se pretvaraju u… »
Južne vesti pre 2 sata
EPA Šta su akcize i čemu služe? Sigurna sam da je „akciza“ jedna od omiljenih državnih reči. Zamišljam „oči državnih finansija“ kako se pretvaraju u znak za dolar, kao kod čuvenog Diznijevog milionera Baje Patke, pri pomenu na ovaj namet. Meni reč… »
NIN pre 2 sata
Sigurna sam da je "akciza" jedna od omiljenih državnih reči. Zamišljam "oči državnih finansija" kako se pretvaraju u znak za dolar, kao kod čuvenog Diznijevog milionera Baje Patke, pri pomenu na ovaj namet. Meni reč "akciza" uvek padne na pamet kad točim… »
Danas pre 2 sata
Sigurna sam da je „akciza“ jedna od omiljenih državnih reči. Zamišljam „oči državnih finansija“ kako se pretvaraju u znak za dolar, kao kod čuvenog Diznijevog milionera Baje Patke, pri pomenu na ovaj namet. Meni reč „akciza“ uvek padne na pamet kad točim… »
Radio 021 pre 3 sata
U Srbiji se akcize na većinu proizvoda koriguju jednom godišnje, dok za cigarete postoji poseban kalendar i to se radi na šest meseci. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. EPA Šta su akcize i čemu služe? Sigurna sam da je „akciza“ jedna od… »
Vesti dana »
Rhmz upozorava: Jak pljusak i grmljavina u Bačkoj i Sremu, moguća pojava sugradice
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 41 povezana
"Hrvatska je bila veštačka tvorevina": Amerikanac uputio žestoke kritike
Nova pre 28 minutajoš 46 povezanih
Nastavljena sednica Skupštine, na dnevnom redu Zakon o presađivanju ljudskih organa
Serbian News Media pre 19 minutajoš 18 povezanih