Povezane vesti
Advokat Aleksandar Olenik danas u UKP-u
Moj Novi Sad 24.06.2026
Advokat i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Olenik objavio je juče na društvenoj mreži “Iks” da mu je policija uručila poziv da se dnas (sreda) ujutru javi u prostorije Uprave kriminalističke policije (UKP). – Upravo mi je… »
Olenik uoči odlaska u UKP: Oni od žrtava zvučnog oružja pokušavaju da naprave okrivljene
Nedeljnik 24.06.2026
Advokat i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Olenik objavio je na društvenoj mreži „Iks“ da mu je policija uručila poziv da se u 9 sati ujutru javi u prostorije Uprave kriminalističke policije, piše N1. Podsetimo, VJT u Beogradu je… »
Olenik uoči razgovora u UKP: Ovo je politički postupak od početka
N1 Info 24.06.2026
Advokat i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Olenik objavio je na društvenoj mreži "Iks" da mu je policija uručila poziv da se u 9 sati ujutru javi u prostorije Uprave kriminalističke policije. Podsetimo, VJT u Beogradu je u petak… »
Olenik uoči razgovora u UKP: „Ovo je politički postupak od početka“
Danas 24.06.2026
Advokat i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Olenik objavio je na društvenoj mreži Iks da mu je policija uručila poziv da se danas u 9 sati javi u prostorije Uprave kriminalističke policije. „Pošto sam advokat od kraja prošlog veka… »
Olenik: Ovde nema ni p od prava, sve što se dešava je drugi napad na žrtve zvučnog oružja
Danas 23.06.2026
Sve što se proteklih dana dešava u vezi sa optužbom režima da su studenti i građani simulirali napad zvučnim oružjem – ne oslanja se na pravo, skuvano je u propagandnoj kuhinji Aleksandra Vučića i predstavlja drugi napad na iste žrtve, smatra advokat… »
Vesti dana »
Izabran predsednik Saveta REM-a: Evo ko će obavljati ovu funkciju
Mondo pre 10 minutajoš 31 povezana
Aleksić saopštio da se koalicija Narodna Srbija povlači iz izborne trke
NIN pre 35 minutajoš 16 povezanih
Počela isplata jednokratne pomoći od 6.000 dinara, prijavljeni novac dobijaju od 23. septembra
iKragujevac pre 25 minutajoš 69 povezanih
Danas i pomoć koja može biti do 52.000 dinara: Još jedna grupa građana dobija novac preko Poštanske štedionice
NIN pre 10 minutajoš 16 povezanih