Povezane vesti

Advokat Aleksandar Olenik danas u UKP-u

Advokat Aleksandar Olenik danas u UKP-u

Moj Novi Sad pre 3 sata
Advokat i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Olenik objavio je juče na društvenoj mreži “Iks” da mu je policija uručila poziv da se dnas (sreda) ujutru javi u prostorije Uprave kriminalističke policije (UKP). – Upravo mi je… »
Olenik uoči odlaska u UKP: Oni od žrtava zvučnog oružja pokušavaju da naprave okrivljene

Olenik uoči odlaska u UKP: Oni od žrtava zvučnog oružja pokušavaju da naprave okrivljene

Nedeljnik pre 6 sati
Advokat i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Olenik objavio je na društvenoj mreži „Iks“ da mu je policija uručila poziv da se u 9 sati ujutru javi u prostorije Uprave kriminalističke policije, piše N1. Podsetimo, VJT u Beogradu je… »
Olenik uoči razgovora u UKP: Ovo je politički postupak od početka

Olenik uoči razgovora u UKP: Ovo je politički postupak od početka

N1 Info pre 7 sati
Advokat i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Olenik objavio je na društvenoj mreži "Iks" da mu je policija uručila poziv da se u 9 sati ujutru javi u prostorije Uprave kriminalističke policije. Podsetimo, VJT u Beogradu je u petak… »
Olenik uoči razgovora u UKP: „Ovo je politički postupak od početka“

Olenik uoči razgovora u UKP: „Ovo je politički postupak od početka“

Danas pre 6 sati
Advokat i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Olenik objavio je na društvenoj mreži Iks da mu je policija uručila poziv da se danas u 9 sati javi u prostorije Uprave kriminalističke policije. „Pošto sam advokat od kraja prošlog veka… »
Olenik: Ovde nema ni p od prava, sve što se dešava je drugi napad na žrtve zvučnog oružja

Olenik: Ovde nema ni p od prava, sve što se dešava je drugi napad na žrtve zvučnog oružja

Danas pre 19 sati
Sve što se proteklih dana dešava u vezi sa optužbom režima da su studenti i građani simulirali napad zvučnim oružjem – ne oslanja se na pravo, skuvano je u propagandnoj kuhinji Aleksandra Vučića i predstavlja drugi napad na iste žrtve, smatra advokat… »

Vesti dana »