Povezane vesti
Akcionari kompanije Porsche besni jer je brend pretvoren u „krš“
Auto blog 24.06.2026
„Mi, akcionari, danas vidimo krš“, rekao je Ingo Špajh (Ingo Speich) iz investicionog fonda Deka na virtuelnoj skupštini akcionara. Hendrik Šmit (Hendrik Schmidt) iz fonda DWS stanje kapitala Porsche-a opisuje kao snažno preticanje koje se završilo… »
Akcionari kompanije Porsche besni jer je brend pretvoren u „krš“
Biznis.rs 24.06.2026
Za problem okrivljuju upravni odbor. Porsche među automobilima simbolizuje luksuz, brzinu i moć. Akcionari kompanije su, međutim, besni zbog očajnih poslovnih rezultata i upravu optužuju da su brend pretvorili u „krš“. „Mi, akcionari, danas vidimo krš“… »
Akcionari kompanije Porshe besni jer je brend pretvoren u „krš“
Biznis.rs 24.06.2026
Za problem okrivljuju upravni odbor. Porsche među automobilima simbolizuje luksuz, brzinu i moć. Akcionari kompanije su, međutim, besni zbog očajnih poslovnih rezultata i upravu optužuju da su brend pretvorili u „krš“. „Mi, akcionari, danas vidimo krš“… »
Dioničari: Porsche se u poslovnom smislu pretvorio u ruševinu
SEEbiz 24.06.2026
STUTTGART - Porsche simbolizira luksuz, brzinu i snagu među automobilima. Dioničari tvrtke, međutim, bijesni su zbog loših poslovnih rezultata i optužuju upravu da brend pretvara u "ruševinu". "Mi, dioničari, danas vidimo raspadanje Porschea", rekao je… »
Vesti dana »
Katastrofalne razmere požara u Deliblatskoj peščari, strašni snimci: Razbuktala vatra guta sve pred sobom, dim se vidi i iz Beograda! Podignute i vazdušne snage
Kurir pre 11 minutajoš 42 povezane
Toplotni talas ne popušta: Rekordne temperature, otežana plovidba Dunavom
RTV pre 1 satjoš 71 povezana
Od 17. avgusta građanima dostupno 18 novih lekova na recept o trošku države
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 30 povezanih
Đedović Handanović: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
N1 Info pre 4 satijoš 45 povezanih
Rumunija potapa četiri barže da poveća protok vode u Dunavu do elektrane Černavoda
NIN pre 8 satijoš 25 povezanih