Povezane vesti
Akcionari kompanije Porsche besni jer je brend pretvoren u „krš“
Auto blog 24.06.2026
„Mi, akcionari, danas vidimo krš“, rekao je Ingo Špajh (Ingo Speich) iz investicionog fonda Deka na virtuelnoj skupštini akcionara. Hendrik Šmit (Hendrik Schmidt) iz fonda DWS stanje kapitala Porsche-a opisuje kao snažno preticanje koje se završilo… »
Akcionari kompanije Porshe besni jer je brend pretvoren u „krš“
Biznis.rs 24.06.2026
Za problem okrivljuju upravni odbor. Porsche među automobilima simbolizuje luksuz, brzinu i moć. Akcionari kompanije su, međutim, besni zbog očajnih poslovnih rezultata i upravu optužuju da su brend pretvorili u „krš“. „Mi, akcionari, danas vidimo krš“… »
Akcionari kompanije Porsche besni jer je brend pretvoren u „krš“
Biznis.rs 24.06.2026
Za problem okrivljuju upravni odbor. Porsche među automobilima simbolizuje luksuz, brzinu i moć. Akcionari kompanije su, međutim, besni zbog očajnih poslovnih rezultata i upravu optužuju da su brend pretvorili u „krš“. „Mi, akcionari, danas vidimo krš“… »
Dioničari: Porsche se u poslovnom smislu pretvorio u ruševinu
SEEbiz 24.06.2026
STUTTGART - Porsche simbolizira luksuz, brzinu i snagu među automobilima. Dioničari tvrtke, međutim, bijesni su zbog loših poslovnih rezultata i optužuju upravu da brend pretvara u "ruševinu". "Mi, dioničari, danas vidimo raspadanje Porschea", rekao je… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 35 povezanih
Menadžer u medijima sa više od 25 godina iskustva: Ko je Stevica Smederevac, novi predsednik Saveta REM-a?
Mondo pre 39 minutajoš 49 povezanih
Aleksić saopštio da se koalicija Narodna Srbija povlači iz izborne trke
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih
Da li vam je legla uplata? Skoro 4,9 miliona građana danas dobilo novac! Evo kako se odvija isplata 6.000 dinara
Dnevnik pre 35 minutajoš 73 povezane
Detalji incidenta u školi u Novom Sadu: Devojčica (11) ponela na čas nož od 13 centimetra, otkrila i zašto je to uradila
Blic pre 35 minutajoš 18 povezanih