Povezane vesti
Akcionari kompanije Porsche besni jer je brend pretvoren u „krš“
Auto blog 24.06.2026
„Mi, akcionari, danas vidimo krš“, rekao je Ingo Špajh (Ingo Speich) iz investicionog fonda Deka na virtuelnoj skupštini akcionara. Hendrik Šmit (Hendrik Schmidt) iz fonda DWS stanje kapitala Porsche-a opisuje kao snažno preticanje koje se završilo… »
Akcionari kompanije Porshe besni jer je brend pretvoren u „krš“
Biznis.rs 24.06.2026
Za problem okrivljuju upravni odbor. Porsche među automobilima simbolizuje luksuz, brzinu i moć. Akcionari kompanije su, međutim, besni zbog očajnih poslovnih rezultata i upravu optužuju da su brend pretvorili u „krš“. „Mi, akcionari, danas vidimo krš“… »
Akcionari kompanije Porsche besni jer je brend pretvoren u „krš“
Biznis.rs 24.06.2026
Za problem okrivljuju upravni odbor. Porsche među automobilima simbolizuje luksuz, brzinu i moć. Akcionari kompanije su, međutim, besni zbog očajnih poslovnih rezultata i upravu optužuju da su brend pretvorili u „krš“. „Mi, akcionari, danas vidimo krš“… »
Dioničari: Porsche se u poslovnom smislu pretvorio u ruševinu
SEEbiz 24.06.2026
STUTTGART - Porsche simbolizira luksuz, brzinu i snagu među automobilima. Dioničari tvrtke, međutim, bijesni su zbog loših poslovnih rezultata i optužuju upravu da brend pretvara u "ruševinu". "Mi, dioničari, danas vidimo raspadanje Porschea", rekao je… »
Vesti dana »
Haker osumnjičen za napade na FSS i RFZO: VJT traži pritvor zbog opasnosti od novih napada
Nova pre 5 satijoš 29 povezanih
Tragičan bilans poplava u Nepalu: Najmanje 676 mrtvih, skoro 3.000 nestalih!
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih
Opozicija o Užicu: Vučić bez policijskih kordona i SNS batinaša ne može da održi miting
N1 Info pre 3 satajoš 47 povezanih
Rusija pogodila skladište municije, poginulo 37 ljudi, Zelenski obećao kažnjavanje odgovornih
Beta pre 5 satijoš 41 povezana