Povezane vesti

Akcionari kompanije Porsche besni jer je brend pretvoren u „krš“

Auto blog pre 21 dana
„Mi, akcionari, danas vidimo krš“, rekao je Ingo Špajh (Ingo Speich) iz investicionog fonda Deka na virtuelnoj skupštini akcionara. Hendrik Šmit (Hendrik Schmidt) iz fonda DWS stanje kapitala Porsche-a opisuje kao snažno preticanje koje se završilo… »
Akcionari kompanije Porshe besni jer je brend pretvoren u „krš“

Akcionari kompanije Porshe besni jer je brend pretvoren u „krš“

Biznis.rs pre 21 dana
Za problem okrivljuju upravni odbor. Porsche među automobilima simbolizuje luksuz, brzinu i moć. Akcionari kompanije su, međutim, besni zbog očajnih poslovnih rezultata i upravu optužuju da su brend pretvorili u „krš“. „Mi, akcionari, danas vidimo krš“… »

Biznis.rs pre 21 dana
Za problem okrivljuju upravni odbor. Porsche među automobilima simbolizuje luksuz, brzinu i moć. Akcionari kompanije su, međutim, besni zbog očajnih poslovnih rezultata i upravu optužuju da su brend pretvorili u „krš“. „Mi, akcionari, danas vidimo krš“… »
Dioničari: Porsche se u poslovnom smislu pretvorio u ruševinu

Dioničari: Porsche se u poslovnom smislu pretvorio u ruševinu

SEEbiz pre 21 dana
STUTTGART - Porsche simbolizira luksuz, brzinu i snagu među automobilima. Dioničari tvrtke, međutim, bijesni su zbog loših poslovnih rezultata i optužuju upravu da brend pretvara u "ruševinu". "Mi, dioničari, danas vidimo raspadanje Porschea", rekao je… »

Vesti dana »