Povezane vesti
Akcionari kompanije Porsche besni jer je brend pretvoren u „krš“
Auto blog pre 5 sati
„Mi, akcionari, danas vidimo krš“, rekao je Ingo Špajh (Ingo Speich) iz investicionog fonda Deka na virtuelnoj skupštini akcionara. Hendrik Šmit (Hendrik Schmidt) iz fonda DWS stanje kapitala Porsche-a opisuje kao snažno preticanje koje se završilo… »
Akcionari kompanije Porshe besni jer je brend pretvoren u „krš“
Biznis.rs pre 8 sati
Za problem okrivljuju upravni odbor. Porsche među automobilima simbolizuje luksuz, brzinu i moć. Akcionari kompanije su, međutim, besni zbog očajnih poslovnih rezultata i upravu optužuju da su brend pretvorili u „krš“. „Mi, akcionari, danas vidimo krš“… »
Akcionari kompanije Porsche besni jer je brend pretvoren u „krš“
Biznis.rs pre 8 sati
Za problem okrivljuju upravni odbor. Porsche među automobilima simbolizuje luksuz, brzinu i moć. Akcionari kompanije su, međutim, besni zbog očajnih poslovnih rezultata i upravu optužuju da su brend pretvorili u „krš“. „Mi, akcionari, danas vidimo krš“… »
Dioničari: Porsche se u poslovnom smislu pretvorio u ruševinu
SEEbiz pre 9 sati
STUTTGART - Porsche simbolizira luksuz, brzinu i snagu među automobilima. Dioničari tvrtke, međutim, bijesni su zbog loših poslovnih rezultata i optužuju upravu da brend pretvara u "ruševinu". "Mi, dioničari, danas vidimo raspadanje Porschea", rekao je… »
Vesti dana »
Tužilaštvo odgovorilo na kritike AKB da krše pretpostavku nevinosti: "U saopštenju izrečene pretnje, žalićemo se Visokom savetu tužilaštva"
Nova pre 4 satijoš 39 povezanih
Bajatović: Srbija produžila gasni aranžman sa Rusijom, uskoro i novi dogovor do Nove godine
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih
Budući brucoši pred važnim izazovom! Prijemni ispiti na Univerzitetu u Novom Sadu počinju sutra, evo kompletnog rasporeda na svim fakultetima
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane
Leskovac među najzagađenijim gradovima u Srbiji: Građani prošle godine više od tri meseca disali vazduh iznad dozvoljenih granica
Rešetka pre 3 satajoš 11 povezanih
Skupština završila raspravu, sutra glasanje o 32 tačke dnevnog reda
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih