Povezane vesti

"Svi muškarci bi da budu sa Cecom, Prijom ili sa mnom, a kad me upoznaju sve im smeta": Pevačica (21) progovorila o ljubavnim…

"Svi muškarci bi da budu sa Cecom, Prijom ili sa mnom, a kad me upoznaju sve im smeta": Pevačica (21) progovorila o ljubavnim…

Blic pre 29 dana
Na početku veze muškarci su tolerantni, ali kasnije im smeta način života pevačica. Zorana smatra da muškarci menjaju ponašanje kada „osvoje svoju stolicu” i zauzmu sigurno mesto u vezi. Pevačica Zorana Mićanović je bez dlake na jeziku govorila o… »
"Svi muškarci bi hteli da budu sa Cecom, Prijovićkom ili sa mnom": Pevačica stavila sebe u koš sa koleginicama

"Svi muškarci bi hteli da budu sa Cecom, Prijovićkom ili sa mnom": Pevačica stavila sebe u koš sa koleginicama

Mondo pre 29 dana
Jedna od najtraženijih pevačica na slavljima trenutno, Zorana Mićanović gostovala je u podkastu "Alter ego", gde je otvoreno govorila o ljubavnom životu, novoj pesmi i problemima sa kojima se susretala u vezama. Mlada pevačica priznala je da joj, uprkos… »
"Svi bi da budu sa Cecom, Prijom ili sa mnom, a kad me upoznaju, sve im smeta", Zorana o ljubavnim problemima

"Svi bi da budu sa Cecom, Prijom ili sa mnom, a kad me upoznaju, sve im smeta", Zorana o ljubavnim problemima

Telegraf pre 29 dana
Pevačica Zorana Mićanović je bez dlake na jeziku govorila o ljubavnim problemima i predrasudama sa kojima se susreće. Posebno se osvrnula na dvostruke aršine i predrasude koje muškarci često imaju prema devojkama sa estrade, ističući da se njihovo… »

Vesti dana »

Vojvodina nemoćna protiv Ajaksa

Vojvodina nemoćna protiv Ajaksa

Radio 021 pre 24 minutajoš 82 povezane
Cena nafte prešla nakratko 100 dolara po barelu

Cena nafte prešla nakratko 100 dolara po barelu

Serbian News Media pre 5 satijoš 27 povezanih