Povezane vesti
"Znaš li ti koliko žena vozi kamione?" Naša pevačica bila zvezda, pa otišla u Ameriku i život joj se promenio iz korena: Evo…
Blic pre 2 sata
Nakon estradne karijere, Anica se preselila u Ameriku, gde je radila u transportu kako bi obezbedila porodicu i decu. Iako ima drugi posao, nastavila je da peva na festivalima i svadbama, ističući da je muzika njena prva ljubav. Pevačica Anica… »
"Prevozila sam poštu" Anica o životu u Americi i "Južnom vetru": "Moj hit je bio namenjen Dragani Mirković"
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Anica Milenković, koja je najveću popularnost stekla tokom devedesetih i dvehiljaditih godina, danas je stigla u Beograd nakon dugog puta iz inostranstva. Nakon povlačenja sa estrade, pevačica se preselila u Sjedinjene Američke Države, gde je… »
Šok transformacija naše pevačice, imala 115 kg pa skinula 55: "Zbog stresa oko sina sam se gojila"
Mondo pre 12 sati
Pevačica Anica Milenković bila je veoma popularna tokom devedesetih i dvehiljaditih godina, nakon čega se povukla sa muzičke scene i preselila u Sjedinjene Američke Države, gde je osnovala porodicu. Kasnije se ponovo vratila muzici i aktivnom javnom… »
Naša pevačica uspela da skine više od 50 KG: Dugo se borila sa viškom, a onda se ovako prepolovila: "Zbog stresa oko sina sam…
Blic pre 14 sati
Njen sin Filip je rođen bez sluha, što je bio težak životni udarac za Anicu. Uz pomoć nutricioniste i fitnes trenera uspela je da smrša na 63 kilograma i nastavila je da radi na svom izgledu. Srpska pevačica Anica Milenković bila je popularna devedesetih… »
Naša pevačica skinula više od 50 kg! Od 115 do 65 kilograma – šok transformacija i emotivno priznanje: "Zbog stresa oko sina…
Kurir pre 14 sati
Srpska pevačica Anica Milenković bila je veoma popularna tokom devedesetih i dvehiljaditih godina, nakon čega se povukla sa muzičke scene i preselila u Sjedinjene Američke Države, gde je osnovala porodicu. Kasnije se ponovo vratila muzici i aktivnom… »
Vesti dana »
Brazil sa Nejmarom „isekao „suknjice“ za nokaut fazu – Maroko „preživeo“ hrabri Haiti
Sputnik pre 17 minutajoš 16 povezanih
Trijumf nakon preokreta: Srbija će i u ženskom singlu imati predstavnika u poslednjem kolu kvalifikacija za Vimbldon
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Šta je norovirus zbog koga je Lidl povukao organske zamrznute jagode?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Haziri: Vjosa Osmani jedini kandidat za predsednika Kosova ispred DSK
Danas pre 6 satijoš 1 povezana