Povezane vesti
Rada Manojlović šokirala priznanjem, otkrila šta je radila celu noć: "Sada sam u velikoj dilemi..."
Telegraf 24.06.2026
Pevačica Rada Manojlović iznenadila je javnost kada je podelila detalje o tome kako provodi svoje slobodno vreme. Iako bi mnogi očekivali da trenutke odmora koristi za uobičajene hobije ili odmor od nastupa, ona se okrenula modernim tehnologijama, što… »
Šok priznanje Rade Manojlović: "Celu noć sam pričala sa veštačkom inteligencijom", evo zbog čega se odlučila na ovaj potez…
Blic 24.06.2026
Ovi razgovori su je naveli na razmišljanje o karijeri i izazvali nesigurnost u vezi sa budućim profesionalnim odlukama. Pevačica je izjavila da su joj se otvorila nova poslovna pitanja nakon razgovora sa AI. Pevačica Rada Manojlović iznenadila je javnost… »
"Celu noć sam pričala sa veštačkom inteligencijom" Šok priznanje! Rada Manojlović otkrila o čemu je razgovarala, pa…
Kurir 24.06.2026
Javnost je ostala iznenađena kada je naša pevačica Rada Manojlović otkrila kako provodi slobodno vreme. Ona u poslednje vreme svojim zanimljivim zapažanjima privlači pažnju javnosti, a sada je potvrdila da se okrenula modernim tehnologijama, što ju je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 3. avgust 2026: Danas sunčano i veoma toplo
Beta pre 2 minutajoš 26 povezanih
Od jutros kreće trka za 30.000 vaučera od 10.000 dinara: Evo ko prvi dobija novac za odmor!
Telegraf pre 22 minutajoš 17 povezanih
Trump kaže da će pregovori sa Iranom biti nastavljeni 3. avgusta
Slobodna Evropa pre 27 minutajoš 11 povezanih
Vozači, "naoružajte" se strpljenjem: Gužve na Gradini, Batrovcima, Horgošu, a popunjen je i međuprostor
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih