Povezane vesti

Rada Manojlović šokirala priznanjem, otkrila šta je radila celu noć: "Sada sam u velikoj dilemi..."

Rada Manojlović šokirala priznanjem, otkrila šta je radila celu noć: "Sada sam u velikoj dilemi..."

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Rada Manojlović iznenadila je javnost kada je podelila detalje o tome kako provodi svoje slobodno vreme. Iako bi mnogi očekivali da trenutke odmora koristi za uobičajene hobije ili odmor od nastupa, ona se okrenula modernim tehnologijama, što… »
Šok priznanje Rade Manojlović: "Celu noć sam pričala sa veštačkom inteligencijom", evo zbog čega se odlučila na ovaj potez…

Šok priznanje Rade Manojlović: "Celu noć sam pričala sa veštačkom inteligencijom", evo zbog čega se odlučila na ovaj potez…

Blic pre 5 sati
Ovi razgovori su je naveli na razmišljanje o karijeri i izazvali nesigurnost u vezi sa budućim profesionalnim odlukama. Pevačica je izjavila da su joj se otvorila nova poslovna pitanja nakon razgovora sa AI. Pevačica Rada Manojlović iznenadila je javnost… »
"Celu noć sam pričala sa veštačkom inteligencijom" Šok priznanje! Rada Manojlović otkrila o čemu je razgovarala, pa…

"Celu noć sam pričala sa veštačkom inteligencijom" Šok priznanje! Rada Manojlović otkrila o čemu je razgovarala, pa…

Kurir pre 5 sati
Javnost je ostala iznenađena kada je naša pevačica Rada Manojlović otkrila kako provodi slobodno vreme. Ona u poslednje vreme svojim zanimljivim zapažanjima privlači pažnju javnosti, a sada je potvrdila da se okrenula modernim tehnologijama, što ju je… »

Vesti dana »