Povezane vesti
Stojanović: Inscenirani postupak preko VJT-a ima tri cilja, ovo nije jedina zloupotreba VBA - setimo se "Kanjiže"
N1 Info pre 23 dana
Nekadašnji direktor Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović je, govoreći o privođenjima i pretresima po nalogu Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Beogradu u slučaju navodne simulacije zvučnog topa, ocenio to kao "inscenirani predistražni postupak i to… »
Stojanović: Inscenirani postupak preko VJT-a ima tri cilja, ovo nije jedina zloupotreba VBA - setimo se "Kanjiže"
Nova pre 23 dana
Nekadašnji direktor Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović je, govoreći o privođenjima i pretresima po nalogu Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Beogradu u slučaju navodne simulacije zvučnog topa, ocenio to kao "inscenirani predistražni postupak i to… »
Zlatanović (Srbin.info): Više od sat vremena su me ispitivali o izveštavanju 15. marta
Cenzolovka pre 24 dana
Glavni urednik portala Srbin.info Dejan Petar Zlatanović izjavio je danas da su ga juče pripadnici Uprave kriminalističke policije više od sata ispitivali o izveštavanju sa studentskog protesta 15. marta prošle godine, kada je, kako kaže, protiv učesnika… »
Zlatanović (Srbin.info): Više od sat vremena su me ispitivali o izveštavanju 15. marta
N1 Info pre 24 dana
Glavni urednik portala Srbin.info Dejan Petar Zlatanović izjavio je da su ga u utorak pripadnici Uprave kriminalističke policije više od sata ispitivali o izveštavanju sa studentskog protesta 15. marta prošle godine, kada je, kako kaže, protiv učesnika… »
Beta pre 24 dana
Glavni urednik portala Srbin.info Dejan Petar Zlatanović izjavio je danas da su ga juče pripadnici Uprave kriminalističke policije više od sata ispitivali o izveštavanju sa studentskog protesta 15. marta prošle godine, kada je, kako kaže, protiv učesnika… »
Danas pre 24 dana
Serbian News Media pre 24 dana
Zlatanović je agenciji Beta kazao da je dobio dva poziva telefonom za informativni razgovor – jedan od pripadnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA), a drugi od inspektora Uprave kriminalističke policije (UKP). „U ponedeljak su me tražili kod kuće… »
Pravo u centar pre 24 dana
Zlatanović je agenciji Beta kazao da je dobio dva poziva telefonom za informativni razgovor – jedan od pripadnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA), a drugi od inspektora Uprave kriminalističke policije (UKP). „U ponedeljak su me tražili kod kuće… »
Radio sto plus pre 24 dana
Zlatanović je agenciji Beta kazao da je dobio dva poziva telefonom za informativni razgovor – jedan od pripadnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA), a drugi od inspektora Uprave kriminalističke policije (UKP). “U ponedeljak su me tražili kod kuće… »
Vesti dana »
"Igramo za naš narod i našu zemlju": Selektor Argentine se oglasio pred veliko finale Svetskog prvenstva!
Večernje novosti pre 15 minutajoš 47 povezanih
Podaci o svinjskoj kugi u Srbiji nisu dobri, najveća žarišta Sremski i Mačvanski okrug
Nova pre 3 satajoš 37 povezanih
Tropske vrućine, nevreme u regionu i hitna upozorenja za Srbiju
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 56 povezanih
Alimentacioni fond isplatio 54,2 miliona dinara za 889 dece čiji roditelji ne plaćaju izdržavanje
In medija pre 2 satajoš 19 povezanih
Vučić: Pobednička kampanja SNS će imati mnogo faza, poslednji deo do sada neviđen
Pravo u centar pre 5 minutajoš 17 povezanih