Повезане вести
Стојановић: Инсценирани поступак преко ВЈТ-а има три циља, ово није једина злоупотреба ВБА - сетимо се "Кањиже"
Н1 Инфо 24.06.2026
Некадашњи директор Војнобезбедносне агенције Момир Стојановић је, говорећи о привођењима и претресима по налогу Вишег јавног тужилаштва (ВЈТ) у Београду у случају наводне симулације звучног топа, оценио то као "инсценирани… »
Стојановић: Инсценирани поступак преко ВЈТ-а има три циља, ово није једина злоупотреба ВБА - сетимо се "Кањиже"
Нова 24.06.2026
Некадашњи директор Војнобезбедносне агенције Момир Стојановић је, говорећи о привођењима и претресима по налогу Вишег јавног тужилаштва (ВЈТ) у Београду у случају наводне симулације звучног топа, оценио то као "инсценирани… »
Златановић (Србин.инфо): Више од сат времена су ме испитивали о извештавању 15. марта
Цензоловка 24.06.2026
Главни уредник портала Србин.инфо Дејан Петар Златановић изјавио је данас да су га јуче припадници Управе криминалистичке полиције више од сата испитивали о извештавању са студентског протеста 15. марта прошле године, када је… »
Златановић (Србин.инфо): Више од сат времена су ме испитивали о извештавању 15. марта
Н1 Инфо 24.06.2026
Главни уредник портала Србин.инфо Дејан Петар Златановић изјавио је да су га у уторак припадници Управе криминалистичке полиције више од сата испитивали о извештавању са студентског протеста 15. марта прошле године, када је… »
Бета 24.06.2026
Главни уредник портала Србин.инфо Дејан Петар Златановић изјавио је данас да су га јуче припадници Управе криминалистичке полиције више од сата испитивали о извештавању са студентског протеста 15. марта прошле године, када је… »
Данас 24.06.2026
Сербиан Невс Медиа 24.06.2026
Златановић је агенцији Бета казао да је добио два позива телефоном за информативни разговор – један од припадника Безбедносно-информативне агенције (БИА), а други од инспектора Управе криминалистичке полиције (УКП). „У понедељак… »
Право у центар 24.06.2026
Златановић је агенцији Бета казао да је добио два позива телефоном за информативни разговор – један од припадника Безбедносно-информативне агенције (БИА), а други од инспектора Управе криминалистичке полиције (УКП). „У понедељак… »
Радио сто плус 24.06.2026
Златановић је агенцији Бета казао да је добио два позива телефоном за информативни разговор – један од припадника Безбедносно-информативне агенције (БИА), а други од инспектора Управе криминалистичке полиције (УКП). “У понедељак… »
Вести дана »
РХМЗ: За викенд благи пад температура и пљускови на југу, од следеће недеље поново до 39 степени
Инсајдер пре 2 сатајош 21 повезана
У Србији активно шест пожара, највећа пажња усмерена на Делиблатску пешчару и Столове
Сербиан Невс Медиа пре 2 минутајош 13 повезаних
26 сати лета и 270 тона воде: Погледајте драматичну борбу МУП-а са ватром изнад Делиблатске пешчаре (видео)
Телеграф пре 37 минутајош 16 повезаних
АМСС упозорава на гужве: На овим граничним прелазима чека се најдуже
Мој Нови Сад пре 2 минутајош 13 повезаних