Povezane vesti
Zlatanović (Srbin.info): Više od sat vremena su me ispitivali o izveštavanju 15. marta
Cenzolovka pre 1 sat
Glavni urednik portala Srbin.info Dejan Petar Zlatanović izjavio je danas da su ga juče pripadnici Uprave kriminalističke policije više od sata ispitivali o izveštavanju sa studentskog protesta 15. marta prošle godine, kada je, kako kaže, protiv učesnika… »
Zlatanović (Srbin.info): Više od sat vremena su me ispitivali o izveštavanju 15. marta
N1 Info pre 4 sati
Glavni urednik portala Srbin.info Dejan Petar Zlatanović izjavio je da su ga u utorak pripadnici Uprave kriminalističke policije više od sata ispitivali o izveštavanju sa studentskog protesta 15. marta prošle godine, kada je, kako kaže, protiv učesnika… »
Beta pre 4 sati
Glavni urednik portala Srbin.info Dejan Petar Zlatanović izjavio je danas da su ga juče pripadnici Uprave kriminalističke policije više od sata ispitivali o izveštavanju sa studentskog protesta 15. marta prošle godine, kada je, kako kaže, protiv učesnika… »
Danas pre 4 sati
Serbian News Media pre 4 sati
Zlatanović je agenciji Beta kazao da je dobio dva poziva telefonom za informativni razgovor – jedan od pripadnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA), a drugi od inspektora Uprave kriminalističke policije (UKP). „U ponedeljak su me tražili kod kuće… »
Pravo u centar pre 4 sati
Zlatanović je agenciji Beta kazao da je dobio dva poziva telefonom za informativni razgovor – jedan od pripadnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA), a drugi od inspektora Uprave kriminalističke policije (UKP). „U ponedeljak su me tražili kod kuće… »
Radio sto plus pre 4 sati
Zlatanović je agenciji Beta kazao da je dobio dva poziva telefonom za informativni razgovor – jedan od pripadnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA), a drugi od inspektora Uprave kriminalističke policije (UKP). “U ponedeljak su me tražili kod kuće… »
Vesti dana »
Advokatska komora Beograda: VJT i tužilac Marković krše pretpostavku nevinosti u slučaju zvučni top
Beta pre 3 satajoš 39 povezanih
Svaki drugi ili treći dan u 2025. godini prekoračena dozvoljena koncentracija PM čestica u Prokuplju, Leskovcu i Nišu
Južne vesti pre 2 satajoš 11 povezanih
Skupština završila raspravu, sutra glasanje o 32 tačke dnevnog reda
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih