Povezane vesti
Potresna ispovest Anđeline Džoli o raku, majci i deci: "Vreme mi ističe, decu pripremam na to..."
B92 pre 1 sat
Anđelina Džoli, tokom promocije svog novog filma "Coture", govorila je za strane medije o ličnim iskustvima, porodičnoj istoriji bolesti i osećaju smrtnosti koji je prati od gubitka majke i genetskog rizika od raka. Anđelina Džoli uskoro će se pojaviti u… »
"Vreme ističe, znam da mi nije još mnogo ostalo", Anđelina Džoli sprema decu za svoju smrt: "Oduvek sam znala da neću dugo…
Kurir pre 2 sata
Anđelina Džoli ima novi film pod nazivom "Kutur" (Couture), u kojem tumači ulogu režiserke koja se suočava sa dijagnozom raka dojke. Ova priča će biti bolno poznata mnogima koji su i sami prošli kroz borbu sa kancerom ili su bili podrška voljenoj osobi… »
Anđelina Džoli sprema decu za svoju smrt, šokirala svet rečima: "Vreme ističe, znam da nemam još dugo"
Mondo pre 6 sati
Anđelina Džoli ima novi film pod nazivom "Kutur" ("Couture"), u kojem tumači ulogu režiserke koja se suočava sa dijagnozom raka dojke. Ova priča će biti bolno poznata mnogima koji su i sami prošli kroz borbu sa kancerom ili su bili podrška voljenoj… »
Vesti dana »
Advokatska komora Beograda: VJT i tužilac Marković krše pretpostavku nevinosti u slučaju zvučni top
Nedeljnik pre 2 satajoš 37 povezanih
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
Serbian News Media pre 4 minutajoš 25 povezanih
Svaki drugi ili treći dan u 2025. godini prekoračena dozvoljena koncentracija PM čestica u Prokuplju, Leskovcu i Nišu
Južne vesti pre 59 minutajoš 11 povezanih
Skupština završila raspravu, u četvrtak glasanje o svim tačkama dnevnog reda
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 26 povezanih