Povezane vesti
Parandilović za Danas o izricanju mere udaljenja sa sednice: “Kartica nema nikakve veze sa putnim troškovima niti je…
Danas pre 3 sata
“Jedini cilj izricanja mere udaljenja meni i kolegi narodnom poslaniku Draganu Ninkoviću je želja naprednjaka da ućutkaju Novo lice Srbije i mene, jer svakodnevno iznosimo istinu o razmerama korupcije i kriminala koje sprovodi Srpska napredna stranke”… »
Novo lice Srbije: Ana Brnabić zloupotrebila Poslovnik, želi da ugasi naš glas
Nova pre 7 sati
Predsednica skupštine Ana Brnabić je grubo prekršila poslovnik Narodne Skupštine izricanjem mere udaljenja narodnim poslanicima Milošu Parandiloviću i Draganu Ninkoviću, piše u saopštenju Novog lica Srbije. "Njena osnovna želja je bila da ućutka… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 1 satjoš 42 povezane
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
N1 Info pre 4 satijoš 26 povezanih
Najveća konkurencija na psihologiji i logopediji: Skoro 1.000 više kandidata nego prošle godine za upis na Univerzitet u Beogradu
Danas pre 2 satajoš 34 povezane
Crnogorci pali zbog droge u Beogradu na vodi: Policija im pronašla kilogram kokaina (Foto)
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane