Povezane vesti
Šmit: Ne znam kada ću da napustim Kancelariju visokog predstavnika
Euronews pre 5 sati
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, izjavio je da još uvek ne zna kada će napustiti Kancelariju visokog predstavnika (OHR) niti kada može da očekuje da Savet za implementaciju mira (PIC) izabere novog visokog… »
Šmit: Ne znam kada ću da napustim OHR
Insajder pre 6 sati
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, izjavio je da još uvek ne zna kada će napustiti Kancelariju visokog predstavnika (OHR) niti kada može da očekuje da Savet za implementaciju mira (PIC) izabere novog visokog… »
NIN pre 6 sati
RTV pre 6 sati
SARAJEVO - Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, izjavio je da još uvek ne zna kada će napustiti Kancelariju visokog predstavnika (OHR) niti kada može da očekuje da Savet za implementaciju mira (PIC) izabere novog… »
Šmit: Ne znam kada ću da napustim Kancelariju visokog predstavnika
Sputnik pre 6 sati
Vesti dana »
Slučaj "zvučni top": Advokatska komora Beograda i Više javno tužilaštvo u Beogradu u klinču
RTV pre 5 satijoš 42 povezane
Direktor Srbijagasa odgovorio u Skupštini na pitanje odakle mu plata od 30.000 evra
Danas pre 5 satijoš 26 povezanih
Skoro 1.000 kandidata više nego prošle godine za upis na Univerzitet u Beogradu
Vranje news pre 2 minutajoš 38 povezanih
RERI: U Srbiji 2025. 104 dana sa više čestica PM2,5 od dozvoljenog
Glas Zaječara pre 7 satijoš 11 povezanih