Повезане вести
"Волела сам ожењеног и у чему је проблем?" Наша певачица шокирала признањем: "Сви до једног су ме варали!"
Телеграф пре 21 дана
Певачица Милена Ћеранић потпуно је отворено проговорила о свом турбулентном љубавном животу, шокиравши јавност признањем да су је бивши партнери константно варали, али и осврнувши се на своју познату аферу са заузетим… »
"Волела сам ожењеног, у чему је проблем?" Наша певачица (40) одговорила на притиске да роди дете: "Сви до једног су ме…
Блиц пре 21 дана
Нагласила је да је прелазила преко превара јер је била заљубљена, али да је емотивно искључива и може отићи кад престане да воли. Певачица је оштро реаговала на притисак околине да мора родити дете, рекавши да јој такви… »
"Волела сам ожењеног, у чему је проблем?" Певачица признала све о афери са кошаркашем, овим речима шокирала јавност: Важно је…
Курир пре 21 дана
Певачица Милена Ћеранић је отворено проговорила о свом љубавном животу који је био турбулентан. Она је шокирала јавност када је признала да су је бивши партнери стално варали, а открила је и појединости своје афере са заузетим… »
Вести дана »
Потписан меморандум о сарадњи на пројекту Ђердап 3 и најављена гасна интерконекција
Наслови.аи пре 7 минутајош 35 повезаних
Откривени детаљи порођаја Анастасије Ражнатовић: Приватна клиника у Шпанији, породица Гудељ уз њу, Цеца дан пре прођаја дошла у Србију
Курир пре 26 минутајош 35 повезаних
На интензивној нези дечак (15) ког је група маскираних нападача претукла у Новом Саду
Нова пре 1 сатјош 34 повезане
Тухел не мари за болан пораз од Аргентине, остаје селектор Енглеске
Еуроневс пре 1 сатјош 113 повезане