Povezane vesti

"Volela sam oženjenog i u čemu je problem?" Naša pevačica šokirala priznanjem: "Svi do jednog su me varali!"

"Volela sam oženjenog i u čemu je problem?" Naša pevačica šokirala priznanjem: "Svi do jednog su me varali!"

Telegraf pre 3 sata
Pevačica Milena Ćeranić potpuno je otvoreno progovorila o svom turbulentnom ljubavnom životu, šokiravši javnost priznanjem da su je bivši partneri konstantno varali, ali i osvrnuvši se na svoju poznatu aferu sa zauzetim muškarcem. Ćeranićeva, čija je… »
"Volela sam oženjenog, u čemu je problem?" Naša pevačica (40) odgovorila na pritiske da rodi dete: "Svi do jednog su me…

"Volela sam oženjenog, u čemu je problem?" Naša pevačica (40) odgovorila na pritiske da rodi dete: "Svi do jednog su me…

Blic pre 4 sati
Naglasila je da je prelazila preko prevara jer je bila zaljubljena, ali da je emotivno isključiva i može otići kad prestane da voli. Pevačica je oštro reagovala na pritisak okoline da mora roditi dete, rekavši da joj takvi komentari smetaju. Pevačica… »
"Volela sam oženjenog, u čemu je problem?" Pevačica priznala sve o aferi sa košarkašem, ovim rečima šokirala javnost: Važno je…

"Volela sam oženjenog, u čemu je problem?" Pevačica priznala sve o aferi sa košarkašem, ovim rečima šokirala javnost: Važno je…

Kurir pre 3 sata
Pevačica Milena Ćeranić je otvoreno progovorila o svom ljubavnom životu koji je bio turbulentan. Ona je šokirala javnost kada je priznala da su je bivši partneri stalno varali, a otkrila je i pojedinosti svoje afere sa zauzetim muškarcem. Milena nije… »

Vesti dana »