Povezane vesti
Lepa Lukić ne izlazi iz kuće: „POLOMILA SAM NOGU NA DVA MESTA, koristim hodalicu, GIPS SAM SAMA SKINULA“
Svet & Skandal 24.06.2026
Legendarna pevačica narodne muzike, Lepa Lukić, nedavno je hitno hospitalizovana nakon što je doživela nezgodu tokom obične kupovine. Lepa je pala nasred prodavnice i tom prilikom ozbiljno povredila nogu. Lepa Lukić se sada oglasila i do detalja opisala… »
Lepa Lukić ne može da hoda nakon teške povrede: "Već 17 dana nosim longetu"
Mondo 24.06.2026
Pevačica Lepa Lukić odnedavno je primorana da se kreće uz pomoć hodalice. Legendarna umetnica doživela je nezgodu tokom obične kupovine, kada je pala nasred prodavnice i tom prilikom povredila nogu. Hitno je hospitalizovana, a nedugo zatim uslikana je… »
„Imam bolove, ali su podnošljivi“ Lepa Lukić otkriva kroz šta prolazi nakon nezgode: „Morala sam da koristim hodalicu“…
Dnevnik 24.06.2026
Legendarna pevačica narodne muzike, Lepa Lukić, nedavno je hitno hospitalizovana nakon što je doživela nezgodu tokom obične kupovine. Lepa je pala nasred prodavnice i tom prilikom ozbiljno povredila nogu. Lepa Lukić se sada oglasila i do detalja opisala… »
Lepa Lukić se srušila u prodavnici! Pevačica zadobila dva preloma, završila u gipsu: Otkriveni detalji
Kurir 24.06.2026
Legendarna pevačica narodne muzike, Lepa Lukić, nedavno je hitno hospitalizovana nakon što je doživela nezgodu tokom obične kupovine. Lepa je pala nasred prodavnice i tom prilikom ozbiljno povredila nogu Lepa Lukić se sada oglasila i do detalja opisala… »
"Polomila sam nogu na dva mesta", Lepa Lukić doživela nezgodu, ne izlazi iz kuće: "Koristim hodalicu, gips sam sama skinula"
Blic 24.06.2026
Povredila je kolena i imala prelom noge na dva mesta, zbog čega je neophodno mirovanje tokom oporavka. Pevačica je koristila prirodni napitak za ublažavanje bolova i tvrdi da su oni sada podnošljivi. Legendarna pevačica narodne muzike, Lepa Lukić… »
Lepa Lukić se srušila u prodavnici: Pevačica zadobila dva preloma, završila u gipsu
Telegraf 24.06.2026
Legendarna pevačica narodne muzike, Lepa Lukić, nedavno je hitno hospitalizovana nakon što je doživela nezgodu tokom kupovine. Lepa je pala nasred prodavnice i tom prilikom ozbiljno povredila nogu. Muzička zvezda se sada oglasila i do detalja opisala… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 10 satijoš 26 povezanih
Španija će rasporediti vojsku za red u Seuti nakon što su hiljade ljudi prešle granicu
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Fudbalski savez Srbije uz UEFA: "Zajedno u odbrani vrednosti svetskog fudbala"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 42 povezane