Povezane vesti
Tragedija u Rusiji: Srušio se helikopter Mi-2 - pilot poginuo
B92 24.06.2026
Helikopter Mi-2 srušio se u Slavjanskom okrugu dok je obavljao poljoprivredne radove, a pilot je poginuo na licu mesta, saopštile su hitne službe. Pilot helikoptera Mi-2 poginuo je kada se letelica srušila u ruskom Slavjanskom okrugu tokom obavljanja… »
Pilot poginuo u padu helikoptera Mi-2 u Rusiji
Politika 24.06.2026
Letelica se srušila u Slavjanskom okrugu u blizini auto-puta usled gubitka snage motora. Pilot helikoptera „mi-2” poginuo je kada se letelica srušila u ruskom Slavjanskom okrugu tokom obavljanja poljoprivrednih radova, saopštilo je regionalno… »
Srušio se helikopter u Rusiji: Poginuo pilot
Večernje novosti 24.06.2026
Đurić sa generalnim sekretarom OAD Albertom Ramdinom. AB Forces News Collection / Alamy / Profimedia Pilot helikoptera Mi-2 poginuo je kada se letelica srušila u ruskom Slavjanskom okrugu tokom obavljanja poljoprivrednih radova, saopštilo je regionalno… »
Vesti dana »
Skupština izglasala poverenje Vladi Srbije; Brnabić saopštila koliko poslanika je bilo za, a koliko protiv (video)
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih
„Favorit moraš da budeš na terenu“: Stanković prezadovoljan Zvezdom, pa najavio Hapoel!
Hot sport pre 25 minutajoš 100 povezanih
Zbog istorijski niskog vodostaja Dunava proglašena vanredna situacija na teritorijama Sombora, Kule i Vrbasa
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane
Eskalacija sukoba na Bliskom istoku: Napadi, cene nafte i trka za vođstvom
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 44 povezane