Povezane vesti
Ronaldinjo predstavljen u Raveni: "Jedva čekam da zaplešem sa loptom"
Sportske.net pre 5 sati
Brazilski fudbaler Ronaldinjo potpisao je danas ugovor sa trećeligaškim italijanskim klubom Ravenom, više od decenije nakon što je završio karijeru. "Jedva čekam da zaplešem sa loptom", rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. "Fudbal mi je uvek donosio… »
Ronaldinjo potpisao za Ravenu: Neka magija počne
Serbian News Media pre 6 sati
Brazilski fudbaler Ronaldinjo potpisao je danas ugovor sa trećeligaškim italijanskim klubom Ravenom, više od decenije nakon što je završio karijeru. „Jeva čekam da zaplešem sa loptom“, rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. „ Fudbal mi je uvek donosio… »
Mađioničar se vraća na teren! Ronaldinjo ponovo u kopačkama: Jedva čekam da zaplešem sa loptom.
Kurir pre 9 sati
Brazilski fudbaler Ronaldinjo potpisao je danas ugovor sa trećeligaškim italijanskim klubom Ravenom, više od decenije nakon što je završio karijeru. "Jedva čekam da zaplešem sa loptom", rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. "Fudbal mi je uvek donosio… »
Ronaldinjo potpisao za Ravenu: Neka magija počne
Radio sto plus pre 9 sati
“Jeva čekam da zaplešem sa loptom”, rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. “Fudbal mi je uvek donosio radost i uzbuđen sam što ću taj duh doneti u Ravenu. Neka magija počne”, naveo je Ronaldinjo. Ravena se takmiči u Seriji C, a vlasnik kluba je… »
Vesti dana »
Prenos, Češka - meksiko: Sad ili nikad za Čehe, nezaintersovanost Meksikanaca budi dodatnu nadu u trijumf, ali ipak se igra na "Asteki"
Večernje novosti pre 11 minutajoš 23 povezane
Trijumf nakon preokreta: Srbija će i u ženskom singlu imati predstavnika u poslednjem kolu kvalifikacija za Vimbldon
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Šta je norovirus zbog koga je Lidl povukao organske zamrznute jagode?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana