Povezane vesti

Ronaldinjo predstavljen u Raveni: "Jedva čekam da zaplešem sa loptom"

Ronaldinjo predstavljen u Raveni: "Jedva čekam da zaplešem sa loptom"

Sportske.net 24.06.2026
Brazilski fudbaler Ronaldinjo potpisao je danas ugovor sa trećeligaškim italijanskim klubom Ravenom, više od decenije nakon što je završio karijeru. "Jedva čekam da zaplešem sa loptom", rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. "Fudbal mi je uvek donosio… »
Ronaldinjo potpisao za Ravenu: Neka magija počne

Serbian News Media 24.06.2026
Brazilski fudbaler Ronaldinjo potpisao je danas ugovor sa trećeligaškim italijanskim klubom Ravenom, više od decenije nakon što je završio karijeru. „Jeva čekam da zaplešem sa loptom“, rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. „ Fudbal mi je uvek donosio… »
Mađioničar se vraća na teren! Ronaldinjo ponovo u kopačkama: Jedva čekam da zaplešem sa loptom.

Mađioničar se vraća na teren! Ronaldinjo ponovo u kopačkama: Jedva čekam da zaplešem sa loptom.

Kurir 24.06.2026
Brazilski fudbaler Ronaldinjo potpisao je danas ugovor sa trećeligaškim italijanskim klubom Ravenom, više od decenije nakon što je završio karijeru. "Jedva čekam da zaplešem sa loptom", rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. "Fudbal mi je uvek donosio… »

Radio sto plus 24.06.2026
“Jeva čekam da zaplešem sa loptom”, rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. “Fudbal mi je uvek donosio radost i uzbuđen sam što ću taj duh doneti u Ravenu. Neka magija počne”, naveo je Ronaldinjo. Ravena se takmiči u Seriji C, a vlasnik kluba je… »

Vesti dana »