Povezane vesti

Ronaldinjo predstavljen u Raveni: "Jedva čekam da zaplešem sa loptom"

Ronaldinjo predstavljen u Raveni: "Jedva čekam da zaplešem sa loptom"

Sportske.net pre 5 sati
Brazilski fudbaler Ronaldinjo potpisao je danas ugovor sa trećeligaškim italijanskim klubom Ravenom, više od decenije nakon što je završio karijeru. "Jedva čekam da zaplešem sa loptom", rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. "Fudbal mi je uvek donosio… »
Ronaldinjo potpisao za Ravenu: Neka magija počne

Serbian News Media pre 6 sati
Brazilski fudbaler Ronaldinjo potpisao je danas ugovor sa trećeligaškim italijanskim klubom Ravenom, više od decenije nakon što je završio karijeru. „Jeva čekam da zaplešem sa loptom“, rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. „ Fudbal mi je uvek donosio… »
Mađioničar se vraća na teren! Ronaldinjo ponovo u kopačkama: Jedva čekam da zaplešem sa loptom.

Mađioničar se vraća na teren! Ronaldinjo ponovo u kopačkama: Jedva čekam da zaplešem sa loptom.

Kurir pre 9 sati
Brazilski fudbaler Ronaldinjo potpisao je danas ugovor sa trećeligaškim italijanskim klubom Ravenom, više od decenije nakon što je završio karijeru. "Jedva čekam da zaplešem sa loptom", rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. "Fudbal mi je uvek donosio… »

Radio sto plus pre 9 sati
“Jeva čekam da zaplešem sa loptom”, rekao je 46-godišnji legendarni Brazilac. “Fudbal mi je uvek donosio radost i uzbuđen sam što ću taj duh doneti u Ravenu. Neka magija počne”, naveo je Ronaldinjo. Ravena se takmiči u Seriji C, a vlasnik kluba je… »

Vesti dana »