Повезане вести

Прве речи Дубравке након потписивања за Тотенхем! Славни голман послао бруталну поруку: "Узбуђен сам, ново путовање и ново…

Прве речи Дубравке након потписивања за Тотенхем! Славни голман послао бруталну поруку: "Узбуђен сам, ново путовање и ново…

Курир пре 27 дана
Дубравка ће као слободан играч прећи у Тотенхем, након што му 1. јула истекне уговор са Барнлијем. Словачки 37-годишњи голман је прошле сезоне у Премијер лиги одиграо 35 утакмица за Барнли. "Узбуђен сам, ново путовање и ново… »
Тотенхем све јачи - Дубравка стигао као четврто појачање

Тотенхем све јачи - Дубравка стигао као четврто појачање

Спортске.нет пре 26 дана
Фудбалски клуб Тотенхем ангажовао је словачког голмана Мартина Дубравку. Дубравка ће као слободан играч прећи у Тотенхем, након што му 1. јула истекне уговор са Барнлијем. Словачки 37-годишњи голман је прошле сезоне у Премијер… »
Мартин Дубравка је нови голман Тотенхема

Мартин Дубравка је нови голман Тотенхема

Спорт клуб пре 26 дана
Мартин Дубравка нови је голман Тотенхема, потврдио је клуб у четвртак. Дубравка ће званично постати играч Тотенхема 1. јула када му истекне уговор са Барнлијем. „За мене је ово занимљив период, почетак новог путовања и ново… »
Певци се не шале - још један играч стигао у Лондон: Тотенхем довео појачање међу стативама

Певци се не шале - још један играч стигао у Лондон: Тотенхем довео појачање међу стативама

Курир пре 26 дана
Дубравка ће као слободан играч прећи у Тотенхем, након што му 1. јула истекне уговор са Барнлијем. Словачки 37-годишњи голман је прошле сезоне у Премијер лиги одиграо 35 утакмица за Барнли. "Узбуђен сам, ново путовање и ново… »

Вести дана »