Povezane vesti

"Zauvek ćeš biti deo mene" Nataša Rodić otvorila dušu o velikom bolu, ovim rečima se oprostila od ljubimca: Naučio si me šta…

"Zauvek ćeš biti deo mene" Nataša Rodić otvorila dušu o velikom bolu, ovim rečima se oprostila od ljubimca: Naučio si me šta…

Kurir pre 10 sati
Nataša Rodić, inače sestra Bogdane Ražnatović i Bojane Šijan, oglasila se slomljena od bola nakon smrti kućnog ljubimca. Njen pas Pablo je uginuo nakon duge borbe, a to ju je mnogo pogodilo. Za Natašu je njen pas bio, po svemu sudeći, poput člana… »
"Naučio si me šta znači borba", Nataša Rodić slomljena zbog gubitka: Emotivnim rečima se oprostila od ljubimca

"Naučio si me šta znači borba", Nataša Rodić slomljena zbog gubitka: Emotivnim rečima se oprostila od ljubimca

Telegraf pre 10 sati
Sestra Bogdane Ražnatović i Bojane Šijan, Nataša Rodić, podelila je sa pratiocima tužnu vest da je uginuo njen pas Pablo, kojem je bila veoma privržena. Nakon duge i iscrpne borbe, kućni ljubimac nije uspeo da se izbori, a Nataša se od njega oprostila… »
"Zauvek ćeš biti deo mene" Nataša Rodić slomljena od bola - Emotivnim rečima se oprostila od svog ljubimca: "Naučio si me šta…

"Zauvek ćeš biti deo mene" Nataša Rodić slomljena od bola - Emotivnim rečima se oprostila od svog ljubimca: "Naučio si me šta…

Blic pre 12 sati
Zarađeni profit ulaže pametno u nekretnine, pokazujući preduzetnički duh. Nataša je nedavno pokrenula sopstveni biznis otvaranjem restorana burgera, koji joj donosi značajnu zaradu. Sestra Bogdane Ražnatović i Bojane Šijan, Nataša Rodić, oglasila se na… »

Vesti dana »