Povezane vesti
Predsednikov čovek za nemačke investicije: Ko je Jerg Heskens - odmila zvan "moj Švaba"?
N1 Info pre 22 dana
Ko je zapravo čovek kog predsednik Vučić odmila zove "moj Švaba"? Jedan od najdugovečnijih saradnika predsednika, koji ga u stopu prati, već trinaest godina od trenutka dolaska SNS-a na vlast - Jerg Heskens. Tu njegovu poziciju, međutim, makar od 2020… »
Dragojlo: Vučić kaže da su drugi izdajnici i da "obojenu" revoluciju promovišu Nemci, a on direktno sarađuje sa Nemačkom na…
N1 Info pre 22 dana
Novinar BIRN-a Saša Dragojlo naveo je za N1 da misli da će vlast ignorisati čitavu priču o tekstu BIRN-a i nemačkog Špigla o Jergu Heskensu koji savetuje Aleksandra Vučića već 13 godina, a plaća ga nemačka vlada. BIRN i nemački Špigl otkrili su detalje… »
Kokanović: Tužno je što predsednik lobira za drugu državu i prodaje naše prirodno bogatsvo
N1 Info pre 22 dana
BIRN je danas doneo priču o ulozi Nemačke u projektu Jadar i na koji je način bila uključena u finansiranje ovog projekta. Aktivista Zlatko Kokanović iz Gornjih Nedeljica gde je planirano otvaranje rudnika litijuma, kaže da to za aktiviste “Ne damo… »
Vreme je da EU prekine toksične veze sa Vučićem. Neka počne od Nemačke
Nova pre 22 dana
Saznanja Birna i nemačkog Špigla da Jerga Heskensa, savetnika predsednika Srbije Aleksandra Vučića, plaća nemačka Vlada, samo je još jedan deo slagalice koja polako otkriva način na koji se ovde dogovaraju međunarodni poslovi. Pored onog glavnog… »
Kokanović: Tužno je što predsednik lobira za drugu državu i prodaje naše prirodno bogatstvo
N1 Info pre 22 dana
BIRN je danas doneo priču o ulozi Nemačke u projektu Jadar i na koji je način bila uključena u finansiranje ovog projekta. Aktivista Zlatko Kokanović iz Gornjih Nedeljica gde je planirano otvaranje rudnika litijuma, kaže da to za aktiviste “Ne damo… »
Gledajte UŽIVO Dan uživo: Jadar iza kulisa - tajni planovi i strani novac
N1 Info pre 22 dana
Tajni sastanci i planovi o projektu Jadar, pre i posle njegovog formalnog stopiranja, kao i novac koji je Nemačka opredelila za podršku rudarenju baš u trenutku masovnih studentskih protesta u Srbiji, otvaraju nova pitanja o tome ko i pod kojim uslovima… »
BIRN: Ko je Nemac koji Vučića zove „moj divlji Srbin“ i žudi za srpskim litujumom
Vreme pre 22 dana
Jerg Heskens je podržavao projekat „Jadar“, čak i kada su pojedinci iz nemačke ambasade u Beogradu ukazivali na to da Nemačka ne bi trebalo da ga forsira zbog protivljenja građana, piše BIRN. Jerg Heskens je već 13 godina savetnik predsednika Srbije… »
BIRN: Nemački savetnik kao „senka“ Aleksandra Vučića, angažovan oko projekta Jadar
Nova ekonomija pre 22 dana
Jerg Heskens savetuje Aleksandra Vučića već 13 godina, plaća ga nemačka vlada, a njegov angažman od 2020. do danas uključuje tajne sastanke i planove o projektu Jadar pre i posle njegovog stopiranja, kao i finansije koje je Nemačka opredelila za podršku… »
"Ja ga zovem 'moj Švaba', on mene 'moj divlji Srbin'": Nemac kao Vučićeva senka, a poenta - litijum
Radio 021 pre 22 dana
Jerg Heskens savetuje Aleksandra Vučića već 13 godina, a plaća ga nemačka vlada, što otvara niz ustavnih, zakonskih i političko-bezbednosnih pitanja, piše BIRN. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BIRN/Špigel otkrivaju detalje njegovog angažmana… »
BIRN: Jerg Heskens kao Vučićeva senka - litijumski dogovori, "restart" Jadra i interesi nemačke privrede
N1 Info pre 23 dana
Jerg Heskens savetuje Aleksandra Vučića već 13 godina, a plaća ga nemačka vlada, što otvara niz ustavnih, zakonskih i političko-bezbednosnih pitanja, piše BIRN. BIRN/Špigel otkrivaju detalje njegovog angažmana od 2020. do danas - tajne sastanke i planove… »
Jerg Heskens savetuje Aleksandra Vučića već 13 godina, a plaća ga nemačka vlada: Kako se pakuju dogovori oko projekta "Jadar"…
Nova pre 23 dana
Jerg Heskens savetuje Aleksandra Vučića već 13 godina, a plaća ga nemačka vlada, što otvara niz ustavnih, zakonskih i političko-bezbednosnih pitanja. BIRN/Špigl otkrivaju detalje njegovog angažmana od 2020. do danas - tajne sastanke i planove o projektu… »
Koji Nemac savetuje Aleksandra Vučića već 13 godina, a plaća ga nemačka vlada?
Danas pre 23 dana
Jerg Heskens savetuje Aleksandra Vučića već 13 godina, a plaća ga nemačka vlada, što otvara niz ustavnih, zakonskih i političko-bezbednosnih pitanja. BIRN/Špigl otkrivaju detalje njegovog angažmana od 2020. do danas – tajne sastanke i planove o projektu… »
Vesti dana »
(Mape) "izdavaćemo hitna upozorenja": Upravo se oglasio RHMZ, Srbija uskoro na meti žestoke oluje: Meteoalarmi se usijali zbog četiri opasne pojave, spremite se!
Blic pre 55 minutajoš 25 povezanih
Hitna pomoć: Tri saobraćajne nezgode u Beogradu, dve devojke teško povređene
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Sedma noć američkih napada na Iran, Teheran tvrdi da su eksplodirali tankeri kod Ormuskog moreuza
Beta pre 35 minutajoš 9 povezanih