Povezane vesti
Asteroid u subotu proleće pored Zemlje
Moj Novi Sad 25.06.2026
Asteroid (152637) 1997 NC1 u subotu će bezopasno projuriti pored Zemlje i biće vidljiv posmatračima zvezda uz pomoć malog teleskopa ili većeg dvogleda, saopštila je juče Evropska svemirska agencija (ESA). Asteroid će se približiti Zemlji na 2.560.000… »
ESA: Srce Mlečnog puta fotografisano zahvaljujući teleskopu Euklid
Insajder 25.06.2026
Evropska svemirska agencija (ESA) otkrila je danas srce Mlečnog puta, pomoću teleskopa Eukild, a to otkriće će pomoći u identifikaciji novih egzoplaneta, preneli su francuski mediji. "Naša galaksija, Mlečni put je disk, spiralna galaksija. A u centru… »
Otkriveno i snimljeno samo srce Mlečnog puta
Radio 021 25.06.2026
Evropska svemirska agencija (ESA) otkrila je srce Mlečnog puta, pomoću teleskopa Eukild, a to otkriće će pomoći u identifikaciji novih egzoplaneta, preneli su francuski mediji. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Naša galaksija, Mlečni put je… »
Asteroid će u subotu proći pored Zemlje
Radio 021 25.06.2026
Asteroid (152637) 1997 NC1 u subotu, 27. juna će bezopasno projuriti pored Zemlje i biće vidljiv posmatračima uz pomoć malog teleskopa ili većeg dvogleda, saopštila je Evropska svemirska agencija (ESA). Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Asteroid… »
Vesti dana »
Svi ga pamte po čuvenom potezu Đokovića, njegova prelepa devojka je oduševila ceo US Open
Telegraf pre 28 minutajoš 55 povezanih
Rusija zatvara nemačke kulturne centre nakon odluke Berlina da zatvori Ruski dom
Serbian News Media pre 28 minutajoš 21 povezana
Sunčano i toplo, ali onda stiže promena vremena: Evo kada se očekuju kiša i pljuskovi
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih
"Nebo, Zablacanski, Gru, svi su pokojni! Ne zezajte se sa mnom, mene Bog čuva" Jeziva izjava dr Igija o pokojnim kolegama: Da me nisu zaustavili, ubio bih nekog
Kurir pre 43 minutajoš 19 povezanih
Tramp: Spreman sam za razgovor sa Putinom kada Moskva bude spremna za mirovni sporazum
Insajder pre 13 minutajoš 20 povezanih