Povezane vesti
"Leteo sam 86 metara, rebra su mi bila slomljena" Bolno priznanje Dače Ikodinovića o jezivom udesu: Probudio se u šok sobi…
Kurir pre 4 sati
Nekadašnji vaterpolista Danilo Dača Ikodinović svojevremeno je otvoreno govorio o teškoj saobraćajnoj nesreći koja mu se dogodila 2008. godine, a nakon toga, život mu se potpuno promenio. Za udes je preuzeo potpunu odgovornost i priznao je da je pijan… »
"Seo sam pijan na motor, leteo 86 metara" Ikodinović o saobraćajnoj nesreći: "Nisu znali kako sam ostao živ"
Telegraf pre 4 sati
Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović svojevremeno je otvoreno govorio o teškoj saobraćajnoj nesreći iz 2008. godine koja mu je zauvek promenila život. Bez ustručavanja je priznao da je napravio veliku grešku i da za udes snosi potpunu odgovornost… »
"Seo sam pijan na motor, leteo 86 metara" Dača Ikodinović o stravičnim scenama nakon udesa: "Probudio sam se u šok sobi…
Blic pre 5 sati
Danilo Ikodinović je 2008. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću vozeći pijan motor, što je potpuno promenilo njegov život. Nakon nesreće suočavao se sa teškim povredama, dugotrajnim oporavkom i traumatičnim iskustvima u bolnici. Bivši srpski… »
Vesti dana »
Oglasio se prvi potpredsednik Vlade Siniša Mali: Nastavljamo sa programom podrške mladima u kupovini prve nekretnine
Kurir pre 23 minutajoš 46 povezanih
Toplotni talas u Srbiji: Veoma toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na ekstremne temperature
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 57 povezanih
Tenzije na vrhuncu: Rangnik potcenio Arnautovića, Dragović odmah reagovao – „Ponekad je bolje ućutati“!
Hot sport pre 43 minutajoš 135 povezanih
Bosna i Hercegovina u nokaut fazi Mundijala: 'Neka žurka traje sedam dana'
BBC News pre 8 minutajoš 38 povezanih