Povezane vesti

Tragedija u Francuskoj: Dečak (3) bio bez nadzora 45 minuta, umro je u vrelom automobilu: Sam ušao i ostao zarobljen

Tragedija u Francuskoj: Dečak (3) bio bez nadzora 45 minuta, umro je u vrelom automobilu: Sam ušao i ostao zarobljen

Blic pre 33 minuta
Istraga pokazuje da je dečak najmanje 45 minuta bio bez nadzora, ušao u automobil sa uključenom dečjom sigurnosnom bravom i nije mogao da izađe Ovo je drugi sličan slučaj u Francuskoj ove nedelje - u Karpantrasu je dvoje dece pronađeno mrtvo u automobilu… »
Dečak (3) umro na paklenoj vrućini! Otac mu rekao da ide na spavanje, mališan se izgubio na 45 minuta, a onda je usledio horor…

Dečak (3) umro na paklenoj vrućini! Otac mu rekao da ide na spavanje, mališan se izgubio na 45 minuta, a onda je usledio horor…

Kurir pre 1 sat
Tragičan događaj zbio se istog dana kada je zabeležen najtopliji dan u istoriji zemlje, koji je odneo desetine života zbog ekstremnih temperatura. Dečak je u sredu popodne umro nakon što je ostao sam u automobilu u mestu Sen-Gratijen, severozapadno od… »
Dečak umro u Francuskoj jer je ostao zarobljen u vrelom automobilu

Dečak umro u Francuskoj jer je ostao zarobljen u vrelom automobilu

Radio 021 pre 2 sata
Trogodišnji dečak preminuo je Sen Gratjenu, u francuskom departmanu Val d'Oaz, nakon što je ostao zarobljen u parkiranom automobilu tokom toplotnog talasa koji je pogodio zemlju. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Prema navodima tužilaštva u… »
Dečak (3) preminuo nakon što je ostao zarobljen u automobilu: Drugi slučaj za nedelju dana u Francuskoj

Dečak (3) preminuo nakon što je ostao zarobljen u automobilu: Drugi slučaj za nedelju dana u Francuskoj

Newsmax Balkans pre 1 sat
Trogodišnji dečak preminuo je Sen Gratjenu, u francuskom departmanu Val d'Oaz, nakon što je ostao zarobljen u parkiranom automobilu tokom toplotnog talasa koji je pogodio zemlju, saopštili su francuski zvaničnici. Prema navodima tužilaštva u Pontoazu… »
Dečak preminuo nakon što je ostao zarobljen u automobilu u Francuskoj

Dečak preminuo nakon što je ostao zarobljen u automobilu u Francuskoj

RTV pre 2 sata
PARIZ - Trogodišnji dečak preminuo je Sen Gratjenu, u francuskom departmanu Val d'Oaz, nakon što je ostao zarobljen u parkiranom automobilu tokom toplotnog talasa koji je pogodio zemlju, saopštili su danas francuski zvaničnici. Prema navodima tužilaštva… »

Vesti dana »