Povezane vesti
"Dobila je tromb koji je došao do pluća" Kristijan se oglasio, slomljen zbog stanja sestre, pomenuo i Kristinu: Teško mi je…
Kurir pre 5 sati
Kristijan Golubović podelio je vest da je njegova sestra završila u bolnici. On je o ovome obavestio svoje pratioce na Instagramu, istakavši da ne može da shvati kakva ga je nesreća zadesila. Sada oglasio i objasnio detalje, otrkio šta se dešava i kako… »
"Tromb je stigao do pluća": Kristijan Golubović otkrio u kakvom je stanju njegova sestra
Mondo pre 5 sati
Kristina Golubović završila je u bolnici, a ovu vest Kristijan je podelio na Instagram profilu, ne krijući šok i zabrinutost zbog situacije koja ga je zadesila. U novom obraćanju otkrio je detalje njenog stanja, ali i kako se on lično nosi sa celom… »
IMA TROMB PLUĆA! Kristijanova sestra u bolnici!
Svet & Skandal pre 5 sati
Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović prolazi kroz izuzetno težak period nakon što je njegova rođena sestra Kristina hitno hospitalizovana. Kako je sam Golubović otkrio, njeno zdravstveno stanje je ozbiljno narušeno usled pojave tromba koji je… »
"Dobila je tromb koji je došao do pluća" Kristijan slomljen nakon sestrine hospitalizacije: "Ona mi je ostala"
Telegraf pre 5 sati
Sestra Kristijana Golubovića, Kristina, završila je u bolnici, a bivši rijaliti učesnik sada je otkrio i zbog čega je hospitalizovana, kao i kako se oseća nakon novih porodičnih problema koji su ga zadesili. Nakon što je na društvenim mrežama objavio da… »
"Dobila je tromb koji je došao do pluća": Oglasio se Kristijan Golubović nakon što mu je sestra završila u bolnici: "Polomljen…
Blic pre 6 sati
Sestra Kristijana Golubovića, Kristina, završila je u bolnici zbog tromba koji je izazvao teške aritmije i izazvao komplikacije sa plućima. Kristijan je izrazio veliku zabrinutost i tugu zbog situacije svoje sestre, naglašavajući da mu je ona jedina… »
Sestra Kristijana Golubovića završila u bolnici Bivši rijaliti učesnik u agoniji: "Koliko mi nemamo sreće?"
Blic pre 8 sati
Kristijan Golubović je na društvenim mrežama obavestio javnost da mu je sestra Kristina završila u bolnici. Kristijan je izrazio zabrinutost i tugu zbog nesreće koja je zadesila njegovu porodicu. Rođena sestra Kristijana Golubovića, Kristina, završila je… »
Sestra Kristijana Golubovića završila u bolnici Nakon skandala sa Kristinom, on se oglasio i otrkio kroz kakvu agoniju…
Kurir pre 7 sati
Kristijan Golubović podelio je vest da je njegova sestra Kristina završila u bolnici. On se obratio svojim pratiocima na društvenim mrežama i otrkio kako se oseća zbog nemile situacije. Uz zajedničku fotografiju, napisao je tople reči i time pokazao… »
Sestra Kristijana Golubovića završila u bolnici: Posle optužbi bivše žene i snimka za odrasle, rešio da se oglasi
Mondo pre 7 sati
Rođena sestra Kristijana Golubovića, Kristina, završila je u bolnici. Ovu vest je bivši rijaliti učesnik saopštio na mrežama. Kristijan je objavio njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisao: - Moja jedina sestra Kristina, od juče je u bolnici… »
Sestra Kristijana Golubovića završila u bolnici! Oglasio se slomljen: "Koliko mi nemamo sreće?"
Telegraf pre 7 sati
Rođena sestra Kristijana Golubovića, Kristina, hospitalizovana je, a ovu informaciju bivši rijaliti učesnik podelio je sa pratiocima na društvenim mrežama. Kristijan je objavio njihovu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku kojom je otkrio da je… »
Vesti dana »
Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Biznis.rs pre 3 satajoš 56 povezanih
Rusija odlučila da zatvori rumunski konzulat u Sankt Peterburgu i da protera konzula
Euronews pre 3 satajoš 30 povezanih
Toplotni talas u Srbiji: Temperature do 40 stepeni uz narandžasti meteoalarm i lokalne pljuskove
Naslovi.ai pre 1 satjoš 68 povezanih
Tenzije na vrhuncu: Rangnik potcenio Arnautovića, Dragović odmah reagovao – „Ponekad je bolje ućutati“!
Hot sport pre 6 satijoš 139 povezanih
Odbornici Beograda usvojili rebalans budžeta i planove regulacije, među kojima i za šumu Bajdin
Danas pre 4 satijoš 22 povezane