Povezane vesti
Kulja (SRCE): Otpuštanja zaposlenih u pokrajinskoj administraciji politička odmazda
Beta pre 29 dana
Član Predsedništva stranke Srbija centar (SRCE) Dejan Kulja ocenio je danas da je "način na koji se otpuštaju zaposleni u Vladi Vojvodine pod plaštom racionalizacije i uštede, u suštini politička odmazda i osveta". Pokrajinski poslanik te stranke Dejan… »
Kulja (SRCE): Otpuštanja zaposlenih u pokrajinskoj administraciji politička odmazda
Serbian News Media pre 29 dana
Pokrajinski poslanik te stranke Dejan Kulja ocenio je da je to i „politička priprema i oslobađanje radnih mesta za ljude koji će se u predizbornom periodu baviti više politikom, a ne samo pokrajinskom administracijom“. „Sam način kako se radnici… »
Pravo u centar pre 29 dana
Pokrajinski poslanik te stranke Dejan Kulja ocenio je da je to i „politička priprema i oslobađanje radnih mesta za ljude koji će se u predizbornom periodu baviti više politikom, a ne samo pokrajinskom administracijom“. „Sam način kako se radnici… »
Radio sto plus pre 29 dana
Pokrajinski poslanik te stranke Dejan Kulja ocenio je da je to i “politička priprema i oslobađanje radnih mesta za ljude koji će se u predizbornom periodu baviti više politikom, a ne samo pokrajinskom administracijom”. “Sam način kako se radnici… »
Vesti dana »
Gore kuće u Francuskoj: Vatrena stihija nekontrolisano guta sve pred sobom
Večernje novosti pre 33 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
(Foto) U kamionu kod Novog Pazara pronađeno 400 kilograma rezanog duvana, vozač uhapšen
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 13 povezanih
Odluka o akcizama na gorivo produžena do 2. avgusta - Niže tarife za benzin i dizel
Ekapija pre 1 satjoš 14 povezanih
Stefanović (SSP): SAD nam nisu ukinule takse zbog Vučića, već zbog odluke Vrhovnog suda
Nedeljnik pre 1 satjoš 11 povezanih