Повезане вести
Куља (СРЦЕ): Отпуштања запослених у покрајинској администрацији политичка одмазда
Бета пре 2 сата
Члан Председништва странке Србија центар (СРЦЕ) Дејан Куља оценио је данас да је "начин на који се отпуштају запослени у Влади Војводине под плаштом рационализације и уштеде, у суштини политичка одмазда и освета". Покрајински… »
Куља (СРЦЕ): Отпуштања запослених у покрајинској администрацији политичка одмазда
Сербиан Невс Медиа пре 2 сата
Покрајински посланик те странке Дејан Куља оценио је да је то и „политичка припрема и ослобађање радних места за људе који ће се у предизборном периоду бавити више политиком, а не само покрајинском администрацијом“. „Сам начин… »
Право у центар пре 2 сата
Покрајински посланик те странке Дејан Куља оценио је да је то и „политичка припрема и ослобађање радних места за људе који ће се у предизборном периоду бавити више политиком, а не само покрајинском администрацијом“. „Сам начин… »
Радио сто плус пре 2 сата
Покрајински посланик те странке Дејан Куља оценио је да је то и “политичка припрема и ослобађање радних места за људе који ће се у предизборном периоду бавити више политиком, а не само покрајинском администрацијом”. “Сам начин… »
Вести дана »
Гаранције за кредитну подршку младима у куповини прве некретнине повећане на 900 мил ЕУР
Екапија пре 2 минутајош 53 повезане
Топлотни талас у Србији и региону: Екстремне температуре до 39 степени и упозорења на пожаре
Наслови.аи пре 28 минутајош 62 повезане
Рубио у Бахреину на разговорима са званичницима: Тражи подршку Залива за споразум САД и Ирана
Вечерње новости пре 1 сатјош 114 повезане
"Мајсторе, зачепи губицу": Драговић побеснео због Арнаутовића, цела Аустрија на ногама
Мондо пре 4 сатијош 135 повезаних
Канада део преседана који никада није виђен у историји Светског првенства: "Ово је могло да се избегне"
Телеграф пре 2 минутајош 40 повезаних