Povezane vesti
Kulja (SRCE): Otpuštanja zaposlenih u pokrajinskoj administraciji politička odmazda
Beta pre 30 dana
Član Predsedništva stranke Srbija centar (SRCE) Dejan Kulja ocenio je danas da je "način na koji se otpuštaju zaposleni u Vladi Vojvodine pod plaštom racionalizacije i uštede, u suštini politička odmazda i osveta". Pokrajinski poslanik te stranke Dejan… »
Kulja (SRCE): Otpuštanja zaposlenih u pokrajinskoj administraciji politička odmazda
Serbian News Media pre 30 dana
Pokrajinski poslanik te stranke Dejan Kulja ocenio je da je to i „politička priprema i oslobađanje radnih mesta za ljude koji će se u predizbornom periodu baviti više politikom, a ne samo pokrajinskom administracijom“. „Sam način kako se radnici… »
Pravo u centar pre 30 dana
Pokrajinski poslanik te stranke Dejan Kulja ocenio je da je to i „politička priprema i oslobađanje radnih mesta za ljude koji će se u predizbornom periodu baviti više politikom, a ne samo pokrajinskom administracijom“. „Sam način kako se radnici… »
Radio sto plus pre 30 dana
Pokrajinski poslanik te stranke Dejan Kulja ocenio je da je to i “politička priprema i oslobađanje radnih mesta za ljude koji će se u predizbornom periodu baviti više politikom, a ne samo pokrajinskom administracijom”. “Sam način kako se radnici… »
Vesti dana »
Požari besne Francuskom: Izgorelo 30.000 hektara, vatrena stihija bliži se velikom gradu
NIN pre 1 satjoš 31 povezana
Borko Stefanović: Vučić nije zaslužan za ukidanje američkih carina Srbiji
Vreme pre 1 satjoš 12 povezanih
U Surdulici uhapšen 44-orogodišnji muškarac zbog sumnje da je krijumčario 13 migranata
Rešetka pre 2 satajoš 13 povezanih
Dizel, benzin i gasna ulja po novim tarifama? Vlada produžila umanjenje akciza na gorivo do 2. avgusta
Blic pre 3 satajoš 14 povezanih