Povezane vesti

Kulja (SRCE): Otpuštanja zaposlenih u pokrajinskoj administraciji politička odmazda

Kulja (SRCE): Otpuštanja zaposlenih u pokrajinskoj administraciji politička odmazda

Beta pre 29 dana
Član Predsedništva stranke Srbija centar (SRCE) Dejan Kulja ocenio je danas da je "način na koji se otpuštaju zaposleni u Vladi Vojvodine pod plaštom racionalizacije i uštede, u suštini politička odmazda i osveta". Pokrajinski poslanik te stranke Dejan… »

Serbian News Media pre 29 dana
Pokrajinski poslanik te stranke Dejan Kulja ocenio je da je to i „politička priprema i oslobađanje radnih mesta za ljude koji će se u predizbornom periodu baviti više politikom, a ne samo pokrajinskom administracijom“. „Sam način kako se radnici… »

Pravo u centar pre 29 dana
Pokrajinski poslanik te stranke Dejan Kulja ocenio je da je to i „politička priprema i oslobađanje radnih mesta za ljude koji će se u predizbornom periodu baviti više politikom, a ne samo pokrajinskom administracijom“. „Sam način kako se radnici… »

Radio sto plus pre 29 dana
Pokrajinski poslanik te stranke Dejan Kulja ocenio je da je to i “politička priprema i oslobađanje radnih mesta za ljude koji će se u predizbornom periodu baviti više politikom, a ne samo pokrajinskom administracijom”. “Sam način kako se radnici… »

Vesti dana »