Повезане вести

Куља (СРЦЕ): Отпуштања запослених у покрајинској администрацији политичка одмазда

Куља (СРЦЕ): Отпуштања запослених у покрајинској администрацији политичка одмазда

Бета пре 2 сата
Члан Председништва странке Србија центар (СРЦЕ) Дејан Куља оценио је данас да је "начин на који се отпуштају запослени у Влади Војводине под плаштом рационализације и уштеде, у суштини политичка одмазда и освета". Покрајински… »

Сербиан Невс Медиа пре 2 сата
Покрајински посланик те странке Дејан Куља оценио је да је то и „политичка припрема и ослобађање радних места за људе који ће се у предизборном периоду бавити више политиком, а не само покрајинском администрацијом“. „Сам начин… »

Право у центар пре 2 сата
Покрајински посланик те странке Дејан Куља оценио је да је то и „политичка припрема и ослобађање радних места за људе који ће се у предизборном периоду бавити више политиком, а не само покрајинском администрацијом“. „Сам начин… »

Радио сто плус пре 2 сата
Покрајински посланик те странке Дејан Куља оценио је да је то и “политичка припрема и ослобађање радних места за људе који ће се у предизборном периоду бавити више политиком, а не само покрајинском администрацијом”. “Сам начин… »

Вести дана »