Povezane vesti
Radila sam na kasi, gradila sam svoj put: Pevačica se zbog ljubavi preselila u Nemačku i zaposlila u marketu (foto)
Večernje novosti pre 29 dana
PEVAČICA Danijela Ritan koja se proslavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", donela je pre tri godine veliku životnu odluku kada je zbog ljubavi napustila rodnu Banja Luku i preselila se u Nemačku. Foto: Privatna arhiva Iako je ova promena značila… »
Pevačica (29) se zbog ljubavi preselila u Nemačku i zaposlila u marketu: "Radila sam na kasi, gradila sam svoj put"
Blic pre 30 dana
Priznala je da joj je početak bio veoma težak zbog razdvojenosti od porodice i prijatelja. Selidba je donela brojne izazove, posebno učenje jezika i izgradnju novog muzičkog okruženja. Pevačica Danijela Ritan (29), koja se proslavila u muzičkom… »
Naša pevačica se u jeku popularnosti zbog ljubavi preselila u Nemačku i zaposlila u marketu: "Radila sam na kasi, to me je…
Nova pre 30 dana
Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Danijela Ritan, važi za jednu od najtalentovanijih i najkulturnijih pevačica na našoj sceni. Ipak, malo ko zna kroz kakve je životne periode i transformacije prošla poslednjih godina. Naime… »
Vesti dana »
Bukte šumski požari u Francuskoj: Vatra se približava Bordou, evakuisano nekoliko predgrađa i aerodrom
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju od 20 min do sat i po, najduže na Preševu
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih