Povezane vesti
ZVANIČNO - Zlatan ponovo u crno-belom
Sportske.net pre 23 dana
Ono što je najavljeno, upravo se dogodilo - Zlatan Šehović novi je fudbaler Čukaričkog. Levi bek koji je prošle sezone igrao za češku Duklu, pridružio se "brđanima" na pripremama u slovenačkom Bledu i biće važan šraf u ekipi trenera Marka Jakšića u… »
Bio u Partizanu i mladoj reprezentaciji Srbije, sad pojačao Čukarički
Nova pre 23 dana
Fudbalski klub Čukarički imao je razočaravajuću sezonu, pošto je završio tek na osmom mestu u Superligi Srbije, ali sada je stiglo ozbiljno pojačanje na Banovo brdo. Novi prvotimac Čukaričkog je 25-godišnji srpski fudbaler Zlatan Šehović. Levi bek je… »
Čuka predstavila novo pojačanje: "Vraćam se u srpski fudbal, prvi put van Partizana"
B92 pre 23 dana
Novi prvotimac Čukaričkog je Zlatan Šehović. Levi bek je došao iz češke Dukle na pozajmicu sa pravom otkupa, a već se priključio novim saigračima na pripremama u slovenačkom Bledu. "Prvi utisci su odlični, baš sam zadovoljan zbog ovog poteza. Poznajem… »
Čukarički sve jači: "Brđani" doveli bivšeg igrača Partizana
Večernje novosti pre 23 dana
ČUKARIČKI je dobio veliko pojačanje za narednu sezonu. FOTO: Bane T. Stojanovic/ATAImages U pitanju je bivši fudbaler Partizana Zlatan Šehović. Levi bek je došao iz češke Dukle na pozajmicu sa pravom otkupa, a već se priključio novim saigračima na… »
Povratak u srpski fudbal, ali ne u Partizan: Čukarički doveo bivšeg fudbalera crno-belih!
Hot sport pre 23 dana
Ispunjena velika želja trenera Jakšića! Novi prvotimac Čukaričkog je Zlatan Šehović. Levi bek je došao iz češke Dukle na pozajmicu sa pravom otkupa, a već se priključio novim saigračima na pripremama u slovenačkom Bledu. „Prvi utisci su odlični, baš sam… »
Zlatan Šehović pojačao Čukarički
Sport klub pre 23 dana
Novi fudbaler Čukaričkog je Zlatan Šehović. Levi bek je došao iz češke Dukle na pozajmicu sa pravom otkupa, a već se priključio novim saigračima na pripremama u slovenačkom Bledu. „Prvi utisci su odlični, baš sam zadovoljan zbog ovog poteza. Poznajem… »
Čukarički potpisao bivšeg fudbalera Partizana, ponovo žele da napadnu vrh Superlige
Telegraf pre 23 dana
Novi prvotimac Čukaričkog je Zlatan Šehović. Levi bek je došao iz češke Dukle na pozajmicu sa pravom otkupa, a već se priključio novim saigračima na pripremama u slovenačkom Bledu. - Prvi utisci su odlični, baš sam zadovoljan zbog ovog poteza. Poznajem… »
Vesti dana »
"U Mađarsku je stigla tiranija" Orban nakon ostavke predsednika države: "Sutra ovo mogu bilo kome da urade!"
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Eskalacija sukoba: SAD i Iran u ratu, nove žrtve u Gazi i incident na jugu Libana
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih
Lionel Skaloni pred finale Mundijala: "Igramo za naš narod i zemlju, analizirali smo Španiju još od decembra"
Dnevnik pre 2 satajoš 53 povezane