Povezane vesti
NOSI GARDEROBU STARU 30 GODINA! Naša pevačica šokirala priznanjem: „Ove stvari mi dobro kriju kilažu!“
Svet & Skandal pre 3 sata
Popularna pevačica Vanesa Šokčić poznata je po svom praktičnom pristupu modi. Ona i dalje sa ponosom nosi garderobu staru 30 godina, čvrsto verujući da se modni trendovi uvek iznova vraćaju. Kao pravi dokaz za to, Vanesa navodi svoj Đani Versače kaput iz… »
Pevačica nosi garderobu staru 30 godina: Svaki komad koji je tada dobro plaćen vredi i sada! Ovo je njen trik da se sakriju…
Kurir pre 5 sati
Popularna pevačica Vanesa Šokčić poznata je po svom praktičnom pristupu modi. Kao pravi dokaz za to, Vanesa navodi svoj Đani Versače kaput iz devedesetih, ističući da svaki kvalitetan i dobro plaćen komad odeće ne gubi na vrednosti ni godinama kasnije… »
Naša pevačica nosi garderobu staru 3 decenije: Ostaćete u šoku kad čujete zašto "Imam stvari koje kriju..."
Telegraf pre 5 sati
Popularna pevačica Vanesa Šokčić decenijama je prisutna na sceni a smatra se jednom od odmerenih pevačica kada je oblačenje u pitanju, a ipak, uvek isprati modu. Kada je u pitanju moda, ona je vrlo praktična. Naime, malo ko zna da ona nosi odeću staru 30… »
Nosi garderobu staru 30 godina: Naša pevačica tvrdi da se moda uvek vraća: "Imam stvari koje dobro kriju kilažu"
Blic pre 6 sati
Ističe da je svaki kvalitetan i dobro plaćen komad odeće ne gubi na vrednosti ni nakon mnogo godina. Vanesa veruje da je crna boja uvek dobitna kombinacija. Popularna pevačica Vanesa Šokčić poznata je po svom praktičnom pristupu modi. Ona i dalje sa… »
Vesti dana »
Mali: „Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra“
Serbian News Media pre 6 satijoš 56 povezanih
Odbornici Beograda usvojili rebalans budžeta i planove regulacije, među kojima i za šumu Bajdin
Danas pre 5 satijoš 23 povezane
Toplotni talas u Srbiji i Evropi: Ekstremne temperature i crveni meteoalarm u Italiji
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 70 povezanih