Povezane vesti
Sanja Marinković pitala veštačku inteligenciju kada će da se uda, pa dobila nesvakidašnji odgovor
Blic 25.06.2026
Veštačka inteligencija joj na pitanje o udaji odgovara da sama mora da nađe odgovor na sve to. Sanja je navela da godinama analizira muško-ženske odnose u više nivoa. Poznata voditeljka emisije "Magazin In", Sanja Marinković, otkrila je nedavno u jednoj… »
Sanja Marinković pitala veštačku inteligenciju kada će se opet udati: Usledio je hit odgovor: Čekam da se pojavi...
Kurir 25.06.2026
Voditeljka "Magazina In" Sanja Marinković stala je pred kamere emisije "Premijera" i otkrila oko čega se nedavno konsultovala sa veštačkom inteligencijom. - Pred emisiju "Magazin In" kada sam se spremala šta da obučem, onda sam se šalila sa mojom ekipom… »
Vesti dana »
Iranski predsednik u UN: Teheran se neće predati u ratu sa SAD, ali veruje u diplomatiju
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Odlaže se početak suđenja u slučaju „Nadstrešnica“: Branioci podneli zahtev za zaštitu zakonitosti Vrhovnom sudu
Nedeljnik pre 4 satijoš 5 povezanih
Milivojević: Ne mogu da odem iz te proklete fabrike, a ne ostavim sliku sina na mestu gde je stradao
Ozon press pre 2 satajoš 13 povezanih