Povezane vesti
Sanja Marinković pitala veštačku inteligenciju kada će da se uda, pa dobila nesvakidašnji odgovor
Blic pre 3 sata
Veštačka inteligencija joj na pitanje o udaji odgovara da sama mora da nađe odgovor na sve to. Sanja je navela da godinama analizira muško-ženske odnose u više nivoa. Poznata voditeljka emisije "Magazin In", Sanja Marinković, otkrila je nedavno u jednoj… »
Sanja Marinković pitala veštačku inteligenciju kada će se opet udati: Usledio je hit odgovor: Čekam da se pojavi...
Kurir pre 4 sati
Voditeljka "Magazina In" Sanja Marinković stala je pred kamere emisije "Premijera" i otkrila oko čega se nedavno konsultovala sa veštačkom inteligencijom. - Pred emisiju "Magazin In" kada sam se spremala šta da obučem, onda sam se šalila sa mojom ekipom… »
Vesti dana »
Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Biznis.rs pre 3 satajoš 56 povezanih
"Ovo se dešava jednom u 15 godina!" Opasan meteorološki fenomen zarobio Srbiju i pola Evrope, a pakao tek sledi: Upaljen najveći stepen upozorenja, sve gori
Blic pre 1 satjoš 68 povezanih
Odbornici Beograda usvojili rebalans budžeta i planove regulacije, među kojima i za šumu Bajdin
Danas pre 4 satijoš 22 povezane