Povezane vesti
"Malo sam probala, ali sam izgledala katastrofalno" Emina Jahović priznala zašto je išla kod plastičara: Morala sam da topim…
Kurir pre 8 sati
Pevačica Emina Jahović inama važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a sada je otvoreno govorila o estetskim intervencijama i priznala da se zbog jedne odluke veoma brzo pokajala, te je rešila da promeni stvari. Naime, Emina je otkrila… »
Emina progovorila o estetskim zahvatima: Zbog ove odluke se gorko pokajala: "Morala sam da ih smanjujem..."
Telegraf pre 8 sati
Pevačica Emina Jahović važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni. Mnogi tvrde da je Emina skroz prirodna, dok neki vode polemiku da li je radila nešto na sebi i ako jeste da je to urađeno sa merom i stilom. Iako o tome nikada nije govorila… »
Emina Jahović progovorila o estetskim zahvatima, pa priznala: "Nije mi to lepo stajalo, morala sam da ih smanjujem"
Blic pre 10 sati
Emina Jahović je otvoreno progovorila o estetskim zahvatima. Priznala je da joj veće usne nisu lepo stajale, te je sve vratila na staro. Pevačica Emina Jahović inama važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a sada je otvoreno govorila o… »
ŠTA SAM OD SEBE URADILA?! Emina Jahović se pokajala zbog estetske korekcije!
Svet & Skandal pre 9 sati
Pevačica Emina Jahović godinama važi za jednu od najlepših i najnegovanijih žena na domaćoj javnoj sceni. Ipak, popularna zvezda je sada potpuno otvoreno progovorila o estetskim intervencijama i priznala da se zbog jedne odluke i trenda kojem je podlegla… »
Vesti dana »
Fudbaleri Ekvadora pobedili Nemačku za nokaut fazu SP, O. Slonovače nadigrala Kurasao
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih
Posle napada na tanker UN prekinule evakuaciju brodova kroz Ormuski moreuz
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
U Americi završen najveći transfer na svetu: Nejmar, Mbape, pa Eliot Anderson
Mondo pre 18 minutajoš 3 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli u manje od minut: Više od 180 mrtvih, blizu 1.500 povređenih
Danas pre 4 satijoš 2 povezane