Povezane vesti

Mimović u urgentnom pismu predsedniku Gasproma: Spreman sam za potpisivanje ugovora za NIS

Mimović u urgentnom pismu predsedniku Gasproma: Spreman sam za potpisivanje ugovora za NIS

Moj Novi Sad pre 7 sati
Direktor i vlasnik kompanije “KFT Senator Treasury G.T.7 Dva” iz Subotice Ranko Mimović rekao je danas da je uputio urgentno pismo predsedniku uprave Gasproma Alekseju Mileru u kome ga obaveštava da je spreman za potpisivanje NDA ugovora (Non Disclosure… »
Mimović uputio urgentno pismo predsedniku Gasproma o spremnosti za potpisivanje ugovora za NIS

Mimović uputio urgentno pismo predsedniku Gasproma o spremnosti za potpisivanje ugovora za NIS

Serbian News Media pre 9 sati
Direktor i vlasnik kompanije „KFT Senator Treasury G.T.7 Dva“ iz Subotice Ranko Mimović rekao je danas da je uputio urgentno pismo predsedniku uprave Gasproma Alekseju Mileru u kome ga obaveštava da je spreman za potpisivanje NDA ugovora (Non Disclosure… »

Nova pre 10 sati
Direktor i vlasnik kompanije "KFT Senator Treasury G.T.7 Dva" iz Subotice Ranko Mimović rekao je danas da je uputio urgentno pismo predsedniku uprave Gasproma Alekseju Mileru u kome ga obaveštava da je spreman za potpisivanje NDA ugovora (Non Disclosure… »
Mimović uputio urgentno pismo Gaspromu: Spreman za kupovinu udela u NIS-u, nudi dve milijarde evra

Mimović uputio urgentno pismo Gaspromu: Spreman za kupovinu udela u NIS-u, nudi dve milijarde evra

Radio 021 pre 10 sati
Direktor i vlasnik kompanije "KFT Senator Treasury G.T.7 Dva" iz Subotice Ranko Mimović rekao je danas da je uputio urgentno pismo predsedniku uprave Gasproma Alekseju Mileru. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. U tom pismu ga obaveštava da je… »

N1 Info pre 11 sati
Direktor i vlasnik kompanije "KFT Senator Treasury G.T.7 Dva" iz Subotice Ranko Mimović rekao je danas da je uputio urgentno pismo predsedniku uprave Gasproma Alekseju Mileru u kome ga obaveštava da je spreman za potpisivanje NDA ugovora (Non Disclosure… »

Vesti dana »