Povezane vesti

Udruženje "Moja Srbija" uputilo apel ministru turizma: Pustiti u opticaj vaučere za odmor u Srbiji i spasiti sezonu

Udruženje "Moja Srbija" uputilo apel ministru turizma: Pustiti u opticaj vaučere za odmor u Srbiji i spasiti sezonu

Newsmax Balkans pre 1 sat
Udruženje "Moja Srbija" uputilo je novi dopis ministru turizma i omladine Huseinu Memiću, sa apelom da se odmah puste u opticaj vaučeri za odmor u Srbiji, kako bi se spasio ostatak turističke sezone i sprečio ekonomski slom malih domaćih ugostitelja. Ovo… »
Udruženje Moja Srbija pozvalo ministra da se odmah puste u opticaj vaučeri za odmor u Srbiji

Udruženje Moja Srbija pozvalo ministra da se odmah puste u opticaj vaučeri za odmor u Srbiji

Moj Novi Sad pre 2 sata
Udruženje Moja Srbija pozvalo je danas ministra turizma i omladine Huseina Memića da se odmah puste u opticaj vaučeri za odmor u Srbiji, kako bi se spasio ostatak turističke sezone i sprečio ekonomski slom malih domaćih ugostitelja. Kako se navodi u… »
Udruženje Moja Srbija: Bez vaučera preti ekonomski slom malih ugostitelja

Udruženje Moja Srbija: Bez vaučera preti ekonomski slom malih ugostitelja

Danas pre 3 sata
Udruženje Moja Srbija pozvalo je danas ministra turizma i omladine Huseina Memića da se odmah puste u opticaj vaučeri za odmor u Srbiji, kako bi se spasio ostatak turističke sezone i sprečio ekonomski slom malih domaćih ugostitelja. Iako je Zakonom o… »
Udruženje "Moja Srbija" ponovo traži od ministra hitno puštanje vaučera za odmor u Srbiji

Udruženje "Moja Srbija" ponovo traži od ministra hitno puštanje vaučera za odmor u Srbiji

Radio 021 pre 3 sata
Udruženje "Moja Srbija" uputilo je danas novi dopis ministru turizma i omladine Huseinu Memiću i zatražilo je da se odmah puste u opticaj vaučeri za odmor u Srbiji. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. To obraćanje, kako piše u saopštenju, usledilo… »
Obećali 30.000 vaučera za odmor, nije podeljen nijedan: Udruženje Moja Srbija traži od ministra Memića da hitno reaguje i…

Obećali 30.000 vaučera za odmor, nije podeljen nijedan: Udruženje Moja Srbija traži od ministra Memića da hitno reaguje i…

Nova pre 3 sata
Udruženje "Moja Srbija" uputilo je danas novi dopis ministru turizma i omladine Huseinu Memiću i zatražilo je da se odmah puste u opticaj vaučeri za odmor u Srbiji, kako bi se spasao ostatak turističke sezone i sprečio ekonomski slom malih domaćih… »
Udruženje Moja Srbija ponovo traži od ministra hitno puštanje vaučera za odmor u Srbiji

Udruženje Moja Srbija ponovo traži od ministra hitno puštanje vaučera za odmor u Srbiji

N1 Info pre 4 sati
Udruženje "Moja Srbija" uputilo je danas novi dopis ministru turizma i omladine Huseinu Memiću i zatražilo je da se odmah puste u opticaj vaučeri za odmor u Srbiji, kako bi se spasao ostatak turističke sezone i sprečio ekonomski slom malih domaćih… »

Vesti dana »