Povezane vesti
Melonijeva: Makron i ja se ponekad ne slažemo, ali nikada nismo zahladneli odnose
Politika pre 1 sat
Đorđa Meloni veruje da saradnja između Italije i Francuske pokazuje da odnosi nisu bili „ledeni”. RIM – Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da se ona i francuski predsednik Emanuel Makron ponekad ne slažu, ali da nikada nisu imali… »
Meloni o Makronu: Ponekad se ne slažemo ali nikada nismo imali zahladnele odnose
Večernje novosti pre 2 sata
ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da se ona i francuski predsednik Emanuel Makron ponekad ne slažu, ali da nikada nisu imali zahladnele odnose. FOTO TANJUG/ Mandel Ngan/Pool Photo via AP -Priznajem da su me malo i zabavljali detalji… »
Meloni: "Makron i ja se ponekad ne slažemo, ali..."
B92 pre 3 sata
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da se ona i francuski predsednik Emanuel Makron ponekad ne slažu, ali da nikada nisu imali zahladnele odnose. "Priznajem da su me malo i zabavljali detalji iza kulisa našeg odnosa. Mi smo dve osobe… »
Makron: Francuska i Italija su prirodni i neophodni partneri
Politika pre 3 sata
Na konferenciji za novinare sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni. Francuska i Italija su „prirodni i neophodni partneri“ i želimo da projektujemo naš odnos u budućnosti sa jasnim ciljevima, rekao je danas francuski predsednik Emanuel Makron. On je… »
Makron i Meloni dogovorili jačanje odbrane i privrede: Francuska i Italija su "prirodni i neophodni partneri"
Euronews pre 4 sati
Francuska i Italija su "prirodni i neophodni partneri" i želimo da projektujemo naš odnos u budućnosti sa jasnim ciljevima, rekao je danas francuski predsednik Emanuel Makron. On je na konferenciji za novinare sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni na… »
Vesti dana »
Britanska vojska: Pogođen tanker dok je prolazio UN odobrenom rutom kroz Ormuz
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
Od petka do ponedeljka izmene u javnom prevozu, zatvara se deo ulica u centru Beograda: Evo kako će se kretati autobusi dok traje skup ispred Skupštine
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Skupština Srbije usvojila izmene seta pravosudnih zakona: Usvojene i ostale tačke dnevnog reda
Blic pre 3 satajoš 56 povezanih