Povezane vesti
"Iskoči mi njena slika, a ja gledam gore u Gugl": Haris žestoko o Melini, otkrio na šta sad troši bogatstvo
Mondo pre 32 minuta
Pevač Haris Džinović stavio je tačku na priču sa bivšom suprugom Melinom Galić, poznatijom kao Džinović i, kako tvrdi, ne želi više da ima bilo kakve veze sa njom. Iako iz dugogodišnjeg braka imaju dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, folker ističe da ga… »
"Gledam u Gugl samo da joj ne vidim sliku!" Haris žestoko o Melini, pa otkrio na šta danas troši bogatstvo: Progovorio i o…
Kurir pre 1 sat
Pevač Haris Džinović stavio je tačku na priču sa bivšom suprugom Melinom Galić poznatijom kao Džinović i, kako tvrdi, ne želi više da ima bilo kakve veze sa njom. Iako iz dugogodišnjeg braka imaju dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, folker ističe da ga… »
"Gledam u Gugl samo da joj ne vidim: Sliku!" Džinović surovo iskren o Melini: "Dao sam ženama sve", a evo na šta sada troši…
Blic pre 2 sata
Ignoriše vesti i fotografije Melinine na internetu, odlučan da je izbriše iz svog života. Nakon razvoda, fokusiran je na hedonizam, tvrdeći da mu novac služi za uživanje u životu, ali ne smatra da je sreća vezana za bogatstvo. Poznati folker Haris… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA:Zelenski odobrio 40-dnevnu operaciju SBU, kako bi uticao na Rusiju da okonča rat
RTV pre 43 minutajoš 35 povezanih
Mali: Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Danas pre 6 satijoš 56 povezanih
Tenzije na vrhuncu: Rangnik potcenio Arnautovića, Dragović odmah reagovao – „Ponekad je bolje ućutati“!
Hot sport pre 7 satijoš 97 povezanih
Vrućina uspaničila Evropu: Crvena uzbuna u 17 većih gradova u Italiji, Pariz uvodi zabranu konzumiranja alkohola, toplotni talas hara kontinentom
Dnevnik pre 27 minutajoš 70 povezanih