Povezane vesti

"Iskoči mi njena slika, a ja gledam gore u Gugl": Haris žestoko o Melini, otkrio na šta sad troši bogatstvo

"Iskoči mi njena slika, a ja gledam gore u Gugl": Haris žestoko o Melini, otkrio na šta sad troši bogatstvo

Mondo pre 32 minuta
Pevač Haris Džinović stavio je tačku na priču sa bivšom suprugom Melinom Galić, poznatijom kao Džinović i, kako tvrdi, ne želi više da ima bilo kakve veze sa njom. Iako iz dugogodišnjeg braka imaju dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, folker ističe da ga… »
"Gledam u Gugl samo da joj ne vidim sliku!" Haris žestoko o Melini, pa otkrio na šta danas troši bogatstvo: Progovorio i o…

"Gledam u Gugl samo da joj ne vidim sliku!" Haris žestoko o Melini, pa otkrio na šta danas troši bogatstvo: Progovorio i o…

Kurir pre 1 sat
Pevač Haris Džinović stavio je tačku na priču sa bivšom suprugom Melinom Galić poznatijom kao Džinović i, kako tvrdi, ne želi više da ima bilo kakve veze sa njom. Iako iz dugogodišnjeg braka imaju dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, folker ističe da ga… »
"Gledam u Gugl samo da joj ne vidim: Sliku!" Džinović surovo iskren o Melini: "Dao sam ženama sve", a evo na šta sada troši…

"Gledam u Gugl samo da joj ne vidim: Sliku!" Džinović surovo iskren o Melini: "Dao sam ženama sve", a evo na šta sada troši…

Blic pre 2 sata
Ignoriše vesti i fotografije Melinine na internetu, odlučan da je izbriše iz svog života. Nakon razvoda, fokusiran je na hedonizam, tvrdeći da mu novac služi za uživanje u životu, ali ne smatra da je sreća vezana za bogatstvo. Poznati folker Haris… »

Vesti dana »