Povezane vesti
"Iskoči mi njena slika, a ja gledam gore u Gugl": Haris žestoko o Melini, otkrio na šta sad troši bogatstvo
Mondo 25.06.2026
Pevač Haris Džinović stavio je tačku na priču sa bivšom suprugom Melinom Galić, poznatijom kao Džinović i, kako tvrdi, ne želi više da ima bilo kakve veze sa njom. Iako iz dugogodišnjeg braka imaju dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, folker ističe da ga… »
"Gledam u Gugl samo da joj ne vidim sliku!" Haris žestoko o Melini, pa otkrio na šta danas troši bogatstvo: Progovorio i o…
Kurir 25.06.2026
Pevač Haris Džinović stavio je tačku na priču sa bivšom suprugom Melinom Galić poznatijom kao Džinović i, kako tvrdi, ne želi više da ima bilo kakve veze sa njom. Iako iz dugogodišnjeg braka imaju dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, folker ističe da ga… »
"Gledam u Gugl samo da joj ne vidim: Sliku!" Džinović surovo iskren o Melini: "Dao sam ženama sve", a evo na šta sada troši…
Blic 25.06.2026
Ignoriše vesti i fotografije Melinine na internetu, odlučan da je izbriše iz svog života. Nakon razvoda, fokusiran je na hedonizam, tvrdeći da mu novac služi za uživanje u životu, ali ne smatra da je sreća vezana za bogatstvo. Poznati folker Haris… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija kod Vranja
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 31 povezana
RHMZ upozorava da će vodostaji Dunava, Save i Tise biti ispod niskih plovidbenih nivoa narednih dana
N1 Info pre 40 minutajoš 40 povezanih
Odbor za finansije: Mali hvalio rebalans budžeta, opozicija smatra da se njime kupuju glasovi
N1 Info pre 40 minutajoš 23 povezane
Vanredna sednica Skupštine: Poslanici prihvatili da se obavi zajednički pretres o svim tačkama dnevnog reda
NIN pre 15 minutajoš 16 povezanih
Vučić započeo posetu Raškom okrugu: Deževa će dobiti potpuno novu školu, u naredna dva meseca i put ka Vranovini
Euronews pre 50 minutajoš 15 povezanih