Povezane vesti

Milica Pavlović u krevetu sa dva muškarca: Ovo niko nije očekivao! Reditelj priznaje: "Jedva smo je naterali na to"

Milica Pavlović u krevetu sa dva muškarca: Ovo niko nije očekivao! Reditelj priznaje: "Jedva smo je naterali na to"

Blic pre 6 sati
Spot za pesmu 'Voli ga i ti' izazvao je pažnju jer u njemu Milica odlazi u krevet sa dva muškarca, što joj je prvo takvo iskustvo u karijeri. Na albumu je radilo osam autora, uključujući grčkog producenta Fivosa i dugogodišnju prijateljicu Ljiljanu… »
Svi se pitaju u čemu je caka Milice Pavlović? Filmske scene, tri reditelja, ugovori o poverljivosti i nova turneja: Ovo je…

Svi se pitaju u čemu je caka Milice Pavlović? Filmske scene, tri reditelja, ugovori o poverljivosti i nova turneja: Ovo je…

Kurir pre 7 sati
Ni pet sati nije prošlo od premijere šestog po redu albuma mlade regionalne pop zvezde Milice Pavlović, nesvakidašnjeg naziva "Caka", a fanovi već uveliko bruje o projektu koji je pevačica dve godine snimala u strogoj tajnosti. Pesma koja je izazvala… »
U čemu je caka Milice Pavlović: Filmske scene, ugovori o poverljivosti - "Ovo je priča o mojih sto života" (foto)

U čemu je caka Milice Pavlović: Filmske scene, ugovori o poverljivosti - "Ovo je priča o mojih sto života" (foto)

Večernje novosti pre 7 sati
NI pet sati nije prošlo od premijere šestog po redu albuma mlade regionalne pop zvezde Milice Pavlović, nesvakidašnjeg naziva "Caka", a fanovi već uveliko bruje o projektu koji je pevačica dve godine snimala u strogoj tajnosti. Foto: Nikola Radišić Pesma… »
U čemu je caka? Milica grmi u filmskim scenama u spotovima! Angažovala tri reditelja "Ovo je mojih sto života"

U čemu je caka? Milica grmi u filmskim scenama u spotovima! Angažovala tri reditelja "Ovo je mojih sto života"

Telegraf pre 7 sati
Ni pet sati nije prošlo od premijere šestog po redu albuma mlade regionalne pop zvezde Milice Pavlović, nesvakidašnjeg naziva "Caka", a fanovi već uveliko bruje o projektu koji je pevačica dve godine snimala u strogoj tajnosti. Pesma koja je izazvala… »
Pola pesama na novom albumu Milice Pavlović napisala je pokojna Ljiljana Jorgovanović: "Caka spot je mojih 100 života…

Pola pesama na novom albumu Milice Pavlović napisala je pokojna Ljiljana Jorgovanović: "Caka spot je mojih 100 života…

Nova pre 10 sati
Pop zvezda Milica Pavlović danas je objavila svoj šesti studijski album pod nazivom „Caka“, čiji je izlazak prethodnih dana izazvao veliko interesovanje javnosti. Nakon što je sa Instagrama obrisala više od 6.000 objava, pevačica je predstavila novi… »

Vesti dana »