Povezane vesti
Lordan Zafranović za RTS o skidanju ustaške košulje kroz film i sramljenja zbog toga što je – čovek
RTS pre 20 sati
O deci žrtvama Jasenovca, najokrutnijeg logora smrti, i hiljadama drugih, o anatomiji jednog zla, Lordan Zafranović napravio je igrani film. Za sebe ume da kaže: „Ja nisam reditelj, ja sam čovek koji pravi neke posebne slike”. Upravo posebne slike nije… »
"Pola miliona ljudi na Tompsonovom koncertu nemaju pojma šta je Jasenovac", Lordan Zafranović o svom filmu o ustaškim…
Kurir pre 20 sati
Proslavljeni jugoslovenski reditelj Lordan Zafranovićgostovao je u emisiji "Oko" povodom svog dugonajavljivanog filma "Zlatni rez 42 - Djeca Kozare", koji govori o užasima ustaškog logora smrti Jasenovac, stratištu više stotina hiljada Srba tokom… »
(Video) Lordan Zafranović završava film o užasima ustaškog logora: Analiziram zlo, pola miliona ljudi na Tompsonovom koncertu…
Dnevnik pre 20 sati
BEOGRAD: Proslavljeni jugoslovenski i hrvatski reditelj Lordan Zafranović gostovao je u emisiji „Oko” povodom svog dugo najavljivanog filma „Zlatni rez 42 - Djeca Kozare”. Ovaj projekat, koji govori o užasima ustaškog logora smrti Jasenovac, Zafranović… »
Vesti dana »
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 34 povezane
Uhapšeno troje zbog sumnje da su početkom meseca bacili bombu na kuću na Novom Beogradu
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih
ANEM ALARM: U prvoj polovini ove godine četvoro novinarki i novinara relocirano iz Srbije zbog represije vlasti i prorežimskih medija
Cenzolovka pre 2 satajoš 16 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 2 satajoš 58 povezanih