Povezane vesti

"Uzimala sam 50.000 evra za noć, sad podignem kredit za pesmu" Pevačica se skinula u bikini, sevnule obline

"Uzimala sam 50.000 evra za noć, sad podignem kredit za pesmu" Pevačica se skinula u bikini, sevnule obline

Telegraf pre 7 sati
Poznata pevačica Maja Nikolić kao i mnoge njene koleginice koristi ove tople dane da nabaci ten i malo se okupa na moru. Ona svakodnevno čašćava svoje pratioce na društvenim mrežama provokativnim slikama, a najnovija je bukvalno usijala mreže. Maja sa… »
"Uzimala sam 50.000 maraka za noć, sad podignem kredit za pesmu" Pevačica se skinula u bikini i usijala mreže: "Bila sam…

"Uzimala sam 50.000 maraka za noć, sad podignem kredit za pesmu" Pevačica se skinula u bikini i usijala mreže: "Bila sam…

Blic pre 8 sati
Ističe da nastupa i dalje i sama finansira karijeru. Smatra da je estrada teška i puna izazova. Poznata pevačica Maja Nikolić odlučila je da otvori letnju sezonu i pratioce na društvenim mrežama počasti vrelim kadrovima sa plaže. Ona je samouvereno… »
"Na meni je sve prirodno", pevačica se skinula u bikini, žestoko odbrusila hejterima: "Marš, zle ženturače!"

"Na meni je sve prirodno", pevačica se skinula u bikini, žestoko odbrusila hejterima: "Marš, zle ženturače!"

Telegraf pre 17 sati
Starleta i pevačica Dušica Grabović ponovo je privukla veliku pažnju javnosti nakon što je objavila seriju fotografija sa luksuzne destinacije pored bazena. Na slikama nastalim tokom sunčanog dana, Dušica pozira u šljokičastom bikiniju koji ističe njenu… »
"Sve mi je prirodno od glave do pete, marš ženturače": Pevačica se skinula u vreli bikini, a ovako je odbrusila hejterima…

"Sve mi je prirodno od glave do pete, marš ženturače": Pevačica se skinula u vreli bikini, a ovako je odbrusila hejterima…

Blic pre 19 sati
Oštro je odgovorila svima koji sumnjaju u prirodnost njenih oblina. Poručila je hejterima i zlobnim osobama da prestanu sa negativnim komentarima o njenom izgledu. Starleta i pevačica Dušica Grabović ponovo je zapalila društvene mreže novom serijom… »

Vesti dana »