Povezane vesti
Otvoren Ravno Selo Film Festival: Više od 3.000 meštana pozdravilo umetnike
RTV pre 24 minuta
RAVNO SELO - Ravno Selo Film Festival otvoren je sinoć ispred novoizgrađenog Doma kulture u Ravnom Selu, saopštili su organizatori. Više od tri hiljade meštana i gostiju ovacijama je pozdravio umetnike, reditelje, glumce i osnivača festivala Lazara… »
Moja obaveza je da mladima obezbedim najbolje programe iz svih oblasti kulture: Lazar Ristovski održao emotivni govor u Ravom…
Kurir pre 48 minuta
Ispred novoizgrađenog Doma kulture u Ravnom Selu svečano je otvoren 9. Ravno Selo film festival. Više od 3.000 meštana i gostiju ovacijama je pozdravio umetnike, reditelje, glumce i osnivača festivala Lazara Ristovskog, koji se svom rodnom mestu odužio… »
U Ravnom Selu svečano otvoreni Dom kulture i deveti Ravno Selo Film Festival
Nedeljnik pre 2 sata
Sinoć je ispred novoizgrađenog Doma kulture u Ravnom Selu svečano otvoren 9. Ravno Selo Film Festival. Više od 3000 meštana i gostiju ovacijama je pozdravio umetnike, reditelje, glumce i osnivača festivala Lazara Ristovskog, koji se svom rodnom mestu… »
Otvoren Ravno Selo Film Festival: više od 3.000 meštana pozdravilo umetnike
Euronews pre 3 sata
Ravno Selo Film Festival otvoren je sinoć ispred novoizgrađenog Doma kulture u Ravnom Selu, saopštili su organizatori. Više od 3.000 meštana i gostiju ovacijama je pozdravio umetnike, reditelje, glumce i osnivača festivala Lazara Ristovskog, koji se svom… »
Vesti dana »
Rodrigez: Broj poginulih u zemljotresima u Venecueli porastao na 589, povređeno 2.980
Euronews pre 23 minutajoš 56 povezanih
Upozorenje RZMZ i “Batuta“: Stigao tropski talas, temperature i do 39 stepeni
Morava info pre 4 satijoš 44 povezane
Radić: „Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji“
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih
Vimbldon: Težak žreb za Đokovića – Kecmanovića čeka Siner, a Kostovićevu Sabalenka
Sputnik pre 3 minutajoš 31 povezana