Povezane vesti
"Nisu mogli da podnesu moj uspeh", Maja Berović progovorila o bliskim ljudima koji su se udaljili od nje
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Maja Berović otvoreno je govorila o uspehu, ljudima koji su se udaljili od nje, ali i o svojim manama i privatnom životu. Kako je priznala, tokom karijere doživela je da se pojedini ljudi sklone iz njenog života, a smatra da razlog nije bila… »
"Znala sam da im je smetao moj uspeh" Maja Berović priznala da su joj bliski ljudi okrenuli leđa: Ne mogu da se nose sa tim....…
Kurir pre 6 sati
Pevačica Maja Berović je iskreno priznala da je tokom karijere imala susrete sa ljudima koji nisu podnosili njen uspeh, te su rešili da se udalje. Kako je pevačica sama istakla, uprkos svim okolnostima, ona je ostala dosledna sebi. - Pa jeste se desilo… »
"Znala sam da im je smetao moj uspeh" Maja Berović otkrila da su joj bliski ljudi okrenuli leđa, evo sa čime se susrela
Blic pre 7 sati
Priznala je da ju je profesionalni uspeh udaljio od nekih bliskih ljudi. Otkrila je svoju najveću manu, a to je nestrpljenje. Maja Berović kaže da se tokom karijere jeste susrela sa time da se ljudi udalje od nje, a sve jer verovatno, nisu podnosili njen… »
Vesti dana »
(Foto, video) Žena se porodila pod ruševinama! Neverovatna scena posle razornih zemljotresa u Venecueli: Volonteri pomogli da beba ugleda svet
Blic pre 30 minutajoš 60 povezanih
ANEM ALARM: U prvoj polovini ove godine četvoro novinarki i novinara relocirano iz Srbije zbog represije vlasti i prorežimskih medija
Cenzolovka pre 4 satijoš 18 povezanih