Povezane vesti
Odbornici usvojili rebalans budžeta Vlasotinca – raspravljali o projektima, Vlasini, pošumljavanju…
Jugmedia pre 4 sati
Na današnjoj sednici Skupštine opštine Vlasotince usvojen je rebalans budžeta. O detaljima je govorio predsednik opštine Bratislav Petrović. -Budžet se uvećava za iznos prenetih neutrošenih sredstava. Preneta neutrošena sredstva od ranijih godina u… »
Rebalansom budžeta preneta neutrošena sredstva – Koristiće se za kapitalne projekte
Stav.life pre 13 sati
Na današnjoj sednici Skupštine opštine Vlasotince usvojen je rebalans budžeta. O detaljima je govorio predsednik opštine Bratislav Petrović. „Budžet se uvećava za iznos prenetih neutrošenih sredstava. Preneta neutrošena sredstva od ranijih godina u… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Najmanje 920 poginulih u zemljotresima u Venecueli, više od 3.000 povređenih: Spasioci i dalje tragaju
Radio 021 pre 3 satajoš 24 povezane
Ovo su nove cene goriva: Jedan derivat od danas skuplji, evo koliko ćemo plaćati za litar narednih sedam dana
Dnevnik pre 24 satajoš 34 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Insajder pre 8 satijoš 18 povezanih