Повезане вести
"Била сам блудна, патила сам од булимије" Позната певачица је успела да се извуче из канџи проституције: Окренула се вери и…
Блиц пре 1 дан
Симона Мијоковић описује свој живот као прави „пакао” пре него што се окренула вери. Отворено говори о канџама дроге, проституције и 14-годишњој борби са булимијом. У својој исповести и аутобиографији, Симона Мијоковић је… »
"Прихватала сам кокаин оберучке" Позната манекенка се извукла из канџи дроге, имала булимију, па се окренула Богу: Грех је…
Курир пре 1 дан
Манекенка Симона Мијоковић је у својој исповести и аутобиографији отворила душу о животу и борби са пороцима. Она није крила да је била заробљена у канџама дроге и проституције, није се либила да одбије кокаин којим су је… »
Вести дана »
Биланс жртава у Венецуели премашио 1.400 – потрага за хиљадама несталих, беба спасена из рушевина
РТС пре 1 сатјош 29 повезаних
Јак земљотрес погодио Авганистан, људи у паници бежали из кућа, жене и деца плакали
Блиц пре 1 сатјош 40 повезаних
Путеви Србије: Новоотвореном деоницом Моравског коридора прошло 7.960 возила од девет до 16 часова
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 39 повезаних
Савети докторке Хитне помоћи током топлотног таласа: Шта радити, а шта избегавати?
Радио 021 пре 1 сатјош 54 повезане