Povezane vesti

"Bila sam bludna, patila sam od bulimije" Poznata pevačica je uspela da se izvuče iz kandži prostitucije: Okrenula se veri i…

"Bila sam bludna, patila sam od bulimije" Poznata pevačica je uspela da se izvuče iz kandži prostitucije: Okrenula se veri i…

Blic pre 29 dana
Simona Mijoković opisuje svoj život kao pravi „pakao” pre nego što se okrenula veri. Otvoreno govori o kandžama droge, prostitucije i 14-godišnjoj borbi sa bulimijom. U svojoj ispovesti i autobiografiji, Simona Mijoković je otvoreno govorila o životu… »
"Prihvatala sam kokain oberučke" Poznata manekenka se izvukla iz kandži droge, imala bulimiju, pa se okrenula Bogu: Greh je…

"Prihvatala sam kokain oberučke" Poznata manekenka se izvukla iz kandži droge, imala bulimiju, pa se okrenula Bogu: Greh je…

Kurir pre 29 dana
Manekenka Simona Mijoković je u svojoj ispovesti i autobiografiji otvorila dušu o životu i borbi sa porocima. Ona nije krila da je bila zarobljena u kandžama droge i prostitucije, nije se libila da odbije kokain kojim su je častili pojedini muškarci… »

Vesti dana »