Povezane vesti
"Bila sam bludna, patila sam od bulimije" Poznata pevačica je uspela da se izvuče iz kandži prostitucije: Okrenula se veri i…
Blic pre 29 dana
Simona Mijoković opisuje svoj život kao pravi „pakao” pre nego što se okrenula veri. Otvoreno govori o kandžama droge, prostitucije i 14-godišnjoj borbi sa bulimijom. U svojoj ispovesti i autobiografiji, Simona Mijoković je otvoreno govorila o životu… »
"Prihvatala sam kokain oberučke" Poznata manekenka se izvukla iz kandži droge, imala bulimiju, pa se okrenula Bogu: Greh je…
Kurir pre 29 dana
Manekenka Simona Mijoković je u svojoj ispovesti i autobiografiji otvorila dušu o životu i borbi sa porocima. Ona nije krila da je bila zarobljena u kandžama droge i prostitucije, nije se libila da odbije kokain kojim su je častili pojedini muškarci… »
Vesti dana »
(Foto) Kombi uleteo u masu na Paradi ponosa u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređeno, policija traga za napadačem
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 17 povezanih
Sunčano i do 34 stepena, ali uveče stižu pljuskovi sa grmljavinom: Kada sledi nova promena
Euronews pre 29 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 29 minutajoš 12 povezanih
Danas je letnji Aranđelovdan – Arhangelu Gavrilu se mole nerotkinje i veruje se da donosi lepe vesti svim vernicima Letnji Aranđelovdan
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 10 povezanih
Besne požari u Francuskoj i Španiji, evakuisano više od 300.000 ljudi (FOTO)
N1 Info pre 14 minutajoš 7 povezanih