Povezane vesti
Dačić ponovo u Toplici: U manastiru Ajdanovac obeležio 60 godina od krštenja
Rešetka pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ponovo je danas boravio u Toplici, ovog puta u manastiru Svetog Georgija u Ajdanovcu kod Kuršumlije, gde je obeležio 60 godina od svog krštenja. Dačić je na svom Instagram profilu objavio da za njega ovaj datum… »
"Za mene je danas veliki dan" oglasio se Ivica Dačić iz velike svetinje: "Dobio sam drugu šansu za nastavak ovog života"
Blic pre 1 dan
Na Instagramu je podelio fotografije i osvrnuo se na svoje teškoće i topličko poreklo. Zahvalio je mitropolitu Arseniju koji je liturgijom obeležio ovaj jubilej. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, posetio je… »
Dačić obeležio 60 godina od krštenja u manastiru Ajdanovac: "Dobio sam drugu šansu u životu"
Euronews pre 1 dan
Ivica Dačić oglasio se na Instagramu povodom, kako je naveo, ličnog i duhovnog jubileja - 60 godina od svog krštenja u manastiru Ajdanovac, ističući da taj datum za njega predstavlja važan životni preokret i podsticaj. Dačić je naveo da je rođen 1… »
Ivica Dačić opet u Toplici, posetio manastir u Ajdanovcu: ovo je dan mog duhovnog rođenja
Prokuplje press pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić opet je danas posetio Toplicu, konkretnije manastir Svetog Georgija u Ajdanovcu. Razlog posete je, kako je napisao na svom Instagram profilu to što se na današnji dan pre 60 godina krstio u ovoj svetinji. –Za mene… »
Vesti dana »
AP: Vučić najavio ostavku za nekoliko nedelja, otvorio put prevremenim izborima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Kejn i Modrić za istoriju – Engleska i Hrvatska u nokaut fazi Mundijala
Sputnik pre 2 satajoš 7 povezanih
"Svaka čast Modriću, ali pogledajte šta radi Ivan": Rade Bogdanović povisio ton i upozorio Hrvate na Mundijalu
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih