Povezane vesti
Mali razgovarao sa ambasadorkom Francuske o ekonomskoj saradnji: Ovo su zajednički projekti dve zemlje
Blic pre 3 sata
Francuske kompanije su učestvovale i u izgradnji postrojenja na deponiji u Vinči i na aerodromu "Nikola Tesla" Uspešna saradnja podstiče dalje zajedničke projekte i unapređuje ekonomske i političke odnose Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija… »
Siniša Mali razgovarao sa ambasadorkom Francuske o ekonomskoj saradnji
Politika pre 3 sata
Ministar finansija naglasio da mu je drago što će Francuska učestvovati na Ekspu 2027. Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je danas sa ambasadorkom Francuske u Srbiji Florens Ferari o ekonomskoj saradnji dve zemlje, kao i… »
Mali razgovarao sa ambasadorkom Francuske o ekonomskoj saradnji dve zemlje
NIN pre 4 sati
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je danas sa ambasadorkom Francuske u Srbiji Florens Ferari o ekonomskoj saradnji dve zemlje, kao i o brojnim zajedničkim projektima u kojima učestvuju francuske kompanije. "To su… »
Uspešna saradnja dve zemlje: Siniša Mali sa ambasadorkom Francuske o beogradskom metrou i Ekspu 2027
Kurir pre 4 sati
Ministar finansija Siniša Mali sastao se sa ambasadorkom Francuske u Srbiji Florens Ferari, sa kojom je razgovarao o daljem unapređenju ekonomske saradnje. Kroz dokazano uspešne projekte poput modernizacije aerodroma "Nikola Tesla" i rešavanja pitanja… »
Mali sa ambasadorkom Francuske: Metro, data centri i EXPO 2027 potvrda uspešne saradnje dve zemlje
B92 pre 4 sati
Ministar finansija Siniša Mali sastao se sa ambasadorkom Francuske u Srbiji Florens Ferari. Razgovarali su o ekonomskoj saradnji dve zemlje, kao i o brojnim zajedničkim projekima, u kojima učestvuju francuske kompanije. "To su projekti kao što su… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 59 povezanih
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Insajder pre 4 satijoš 18 povezanih
RHMZ upozorava: Stižu dani sa temperaturama do 39 stepeni, poznato i kada dolazi promena vremena
Moj Novi Sad pre 49 minutajoš 50 povezanih