Povezane vesti
Stanija šokirala izjavom o maji: Otkrila šta joj je bivša drugarica rekla pred ulazak u Elitu, ovo niste očekivao
Kurir pre 1 sat
U Eliti 9 se na zahtev Velikog šefa održavaju nominacije. Stanija Dobrojević stigla je na red te je nominovala svoju suparnicu i nekadašnju drugaricu Maju Marinković. Na šok prisutnih, starleta je otkrila jezive detalje o Marinkovićevoj: - Jedna jedina… »
"Ona je monstrum" Stanija otkrila jezive detalje o Maji: Ovo joj je bivša drugarica rekla pre ulaska u Elitu
Telegraf pre 2 sata
U Eliti 9 se na zahtev Velikog šefa održavaju nominacije. Stanija Dobrojević stigla je na red te je nominovala svoju suparnicu i nekadašnju drugaricu Maju Marinković. Na šok prisutnih, starleta je otkrila jezive detalje o Marinkovićevoj: - Jedna jedina… »
"Ona je monstrum" Stanija razotkrila Majine tajne, evo šta je Marinkovićka pričala pre ulaska u Elitu: Petljala se sa mojim...…
Kurir pre 2 sata
Na zahtev Velikog šefa, u Eliti 9 se održavaju nominacije, a Stanija Dobrojević je ponovo uspela da izazove pažnju javnosti kada je došao njen red. Naime, starleta je nominovala svoju suparnicu Maju Marinković, istakavši da je ona jedina osoba koju će… »
"Pričala mi je najgore stvari o svojoj majki": Stanija otkrila šta joj je rekla Maja pre ulaska u Elitu: "Ona je monstrum"
Blic pre 4 sati
Stanija Dobrojević je tokom nominacija direktno nominovala Maju Marinković, iznoseći brojne optužbe na njen račun. Stanija je izjavila da će Maju uvek nominovati zbog ružnih komentara i optužbi koje joj je Maja upućivala, kao i zbog njene veze sa… »
Vesti dana »
Rodrigez: Broj poginulih u zemljotresima u Venecueli porastao na 589, povređeno 2.980
Euronews pre 2 satajoš 58 povezanih
VIDEO "Teški pregovori" Novaka i Sabalenke, pale brutalne prozivke: "Želiš da mi kažeš da si star"
Nova pre 3 satajoš 33 povezane
Aleksandar Radić napustio Srbiju zbog pretnji i ugroženosti porodice
IndeksOnline pre 3 satajoš 16 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 4 satijoš 44 povezane