Povezane vesti
Emocije preplavile publiku: Srećko Šušić dirnuo poštovaoce Južnog vetra
Kurir pre 2 sata
Teško je reći koga su više savladale emocije u trenutku kada je Srećko Šušić izašao na binu pred brojnim poštovaocima Južnog vetra. Legendarni pevač dočekan je gromoglasnim aplauzom, dok je publika već od prvih taktova njegovih najvećih hitova pevala… »
"Mučno mi je da pričam o Tap-u, u Negativu smo jedni drugima podrška"
Nova pre 6 sati
Ivana Peters nastupila je sinoć, 25. juna, sa bendom Negativ na Arsenal Festu u Kragujevcu, gde je pred brojnom publikom na Garden Stage-u izvela najveće hitove iz bogate karijere. Koncert je otvorila pesmom „Ti me ne voliš“, jednim od najvećih hitova… »
Oko odlaska Ivane Peters iz Tap 011 digla se prašina, sada priznala: "Negativ ne može da se poredi sa njima"
Mondo pre 7 sati
Ivana Peters nastupila je sinoć, 25. juna, na Arsenal Festu u Kragujevcu sa bendom "Negativ", a brojna publika okupila se ispred Garden Stage-a. Kultni beogradski rok sastav, predvođen Ivanom Peters, doneo je prepoznatljivu energiju i spoj alternativnog… »
"Mučno mi je da govorim," Ivana Peters napustila Tap 011, pa priznala: "Negativ ne može da se poredi sa njima"
Telegraf pre 11 sati
Ivana Peters nastupila je sinoć, 25. juna, na Arsenal Festu u Kragujevcu sa bendom Negativ, a brojna publika okupila se ispred Garden Stage-a. Kultni beogradski rok sastav, predvođen Ivanom Peters, doneo je prepoznatljivu energiju i spoj alternativnog i… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Najmanje 920 poginulih u zemljotresima u Venecueli, više od 3.000 povređenih: Spasioci i dalje tragaju
Radio 021 pre 3 satajoš 24 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Insajder pre 8 satijoš 18 povezanih
NIS podneo novi zahtev američkom OFAC-u za produženje licence za rad
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 22 povezane