Povezane vesti
Trideset poslanika EP traži reakciju EU zbog progona demonstranata u Srbiji
Serbian News Media pre 5 sati
Stranka slobode i pravde dostavila je saopštenje u kojem se navodi da su trideset poslanika Evropskog parlamenta danas uputili dopis predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen. U pismu traže reakciju na, kako piše, progon studenata, aktivista i… »
Poslanici EP pozvali Fon der Lajen da izvrši pritisak na vlasti u Srbiji zbog "progona studenata, aktivista i građana"
N1 Info pre 6 sati
Poslanici Evropskog parlamenta uputili su dopis predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen i zahtevali reakciju na progon vlasti u Srbiji usmeren na studenate, aktiviste i građane, saopštila je Stranka slobode i pravde. Kako se navodi u… »
"EU ne sme da ćuti na represiju": Poslanici Evropskog parlamenta pisali Fon der Lajen zbog progona studenata, aktivista i…
Nova pre 8 sati
Trideset poslanika Evropskog parlamenta danas su u uputili dopis predsednici Evropske komsiije Ursuli fon der Lajen zahtevajući reakciju na progon studenata, aktivista i građana od strane režima Aleksandra Vučića. Zahtevaju od predsednice Evropske… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Broj žrtava zemljotresa u Venecueli porastao na 920, najmanje 172 osobe i dalje zarobljene ispod ruševina
Insajder pre 3 satajoš 24 povezane
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 34 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Pravo u centar pre 5 satijoš 18 povezanih