Povezane vesti
Nikezić: Nadležni da uplate otetu razliku od oko 6,12 milijardi dinara osobama sa invaliditetom
Beta pre 6 sati
Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić zatražio je danas od nadležnih organa da se organizacijama osoba sa invaliditetom odmah uplati "oteta razlika" od oko 6,12 milijardi dinara i najavio da će SSP podneti krivične prijave protiv… »
Nikezić: Nadležni da uplate otetu razliku od oko 6,12 milijardi dinara osobama sa invaliditetom
Serbian News Media pre 5 sati
Nikezić je upitao ministre Sinišu Malog i Milicu Đurđević Stamenkovski gde je završilo više od 6,12 milijardi dinara, zakonom opredeljenih za osobe sa invaliditetom, koje su u skladu sa Zakonom o igrama na sreću uplaćene u budžet Srbije, ali nisu… »
Pravo u centar pre 5 sati
Nikezić je upitao ministre Sinišu Malog i Milicu Đurđević Stamenkovski gde je završilo više od 6,12 milijardi dinara, zakonom opredeljenih za osobe sa invaliditetom, koje su u skladu sa Zakonom o igrama na sreću uplaćene u budžet Srbije, ali nisu… »
Nikezić optužio vlast da je uskratila novac osobama sa invaliditetom
Serbian News Media pre 10 sati
Dostavljamo vam izjavu narodnog poslanika i potpredsednika Stranke slobode i pravde Dušana Nikezića. Nikezić tvrdi da je jedino korupcija mogla da bude razlog da vlast u poslednjih 12 godina osobama sa invaliditetom „otme“ preko šest milijardi dinara… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Pravo u centar pre 5 satijoš 18 povezanih
Ovo su nove cene goriva: Jedan derivat od danas skuplji, evo koliko ćemo plaćati za litar narednih sedam dana
Dnevnik pre 24 satajoš 34 povezane