Повезане вести
Београд као домаћин Светског конгреса економиста– пет дана, 800 учесника и 600 научних радова
РТС пре 4 сати
У Београду је завршен Светски конгрес економиста, који је, према оцени учесника, један од најуспешнијих до сада. Током пет дана 800 учесника, најеминентнијих професора, нобеловаца и званичника најутицајнијих економских… »
Завршен 21. Светски конгрес економиста који се од 22. јуна одржавао у Београду
Инсајдер пре 6 сати
Светски конгрес економиста који се у Београду одржавао од 22. јуна и на којем се окупило више од 1.000 учесника из целог света завршен је данас и како је казао председник Савеза економиста Србије (СЕС) Александар Влаховић ова… »
Завршен Светски конгрес економиста, представљено око 600 научних радова
Политика пре 6 сати
Светски конгрес економиста који је одржан од 22. до 26. јуна у београдском центру Сава окупио је водеће светске економисте, три добитника Нобелове награде. Светски конгрес економиста који се у Београду одржавао од 22. јуна и на… »
Вести дана »
"Син ми је рођен без слуха, питала сам се зашто мени..." Аница о сину, животу у Америци и повратку у Србију
Телеграф пре 1 сатјош 22 повезане
Разорни земљотреси у Венецуели: 589 мртвих, снимци катастрофе из ваздуха
BBC News пре 4 сатијош 24 повезане
АНЕМ АЛАРМ: У првој половини ове године четворо новинарки и новинара релоцирано из Србије због репресије власти и прорежимских медија
Цензоловка пре 8 сатијош 18 повезаних
Поскупео бензин: Ово су нове цене горива у Србији до следећег петка
Недељник пре 11 сатијош 34 повезане