Povezane vesti
"Požar u Makišu gde gore stari železnički pragovi je direktna posledica višegodišnjeg nemara Železnica Srbije"
Nova pre 4 sati
Stranka Srbija centar (SRCE) ocenila je danas da je požar u Makišu, u kojem gore stari železnički pragovi, direktna posledica, kako se navodi, višegodišnjeg nemara Železnica Srbije, ugrožavanja zdravlja građana i kršenja propisa o upravljanju otpadom. Ta… »
SRCE: Požar u Makišu izazvan nemarom Železnice i nebrigom o otpadu
Beta pre 4 sati
Današnji požar u Makišu, u kojem su se zapalili stari železnički pragovi, posledica je višegodišnjeg nemara Železnica Srbije, ali i kršenja Zakona o upravljanju otpadom, ocenila je danas Srbija centar (SRCE). Ta stranka navodi da se stari železnički… »
Serbian News Media pre 4 sati
Današnji požar u Makišu, u kojem su se zapalili stari železnički pragovi, posledica je višegodišnjeg nemara Železnica Srbije, ali i kršenja Zakona o upravljanju otpadom, ocenila je danas Srbija centar (SRCE). Ta stranka navodi da se stari železnički… »
Pravo u centar pre 4 sati
SRCE: Požar u Makišu posledica nemara, gori opasan otpad
Serbian News Media pre 5 sati
Srbija centar (SRCE) navodi da stari železnički pragovi, koji gore u Makišu, prema važećim propisima spadaju u opasan otpad. U saopštenju se tvrdi da sadrže visokotoksična i kancerogena ulja i da moraju da budu skladišteni pod strogim merama zaštite, dok… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 10 satijoš 18 povezanih
Poskupeo benzin: Ovo su nove cene goriva u Srbiji do sledećeg petka
Nedeljnik pre 11 satijoš 34 povezane