Povezane vesti
"Ova kajla nimalo nije jeftina" Sajfer otkrio od čega sve zarađuje, ozbiljno je u kešu: Ovako odgovara na pitanje da li Vojaž…
Blic pre 2 dana
Istakao je da je sav fokus usmeren na muziku, studio i nekretnine koje je kupio. Sve pesme realizuje samostalno i dosadašnje muzičke saradnje su mu bile lagane i prijatne. Reper Sajfer (Adnan Nikšić) nastupio je večeras na Music Week-u, pa je pred… »
Sajfer otkrio na čemu troši novac najviše pa progovorio o privatnom biznisu: "Kupio sam par nekretnina..."
Telegraf pre 1 dan
Reper Adnan Nikšić poznatiji kao Sajfer, nastupio je večeras na Music Week festivalu i napravio pravi spektakl. On je na kraju nastupa sumirao utiske: - Ja sam uživao, hvala ovoj publici nemam reči. Vrisak je na kraju sve rekao. Sajfer je progovorio o… »
Vesti dana »
Vučić: Vojsci će biti potrebno više pilota, stižu nam Rafali, ali i još nešto
Euronews pre 0 minutajoš 35 povezanih
MUP: Pretakanje amonijaka uspešno izvršeno, iscurio iz hladnjače u Guči
Beta pre 10 minutajoš 43 povezane
SAD: Napadnuta iranska skladišta raketa i radarske lokacije kod Ormuza; Iran uzvratio udarima na američke vojne objekte
RTS pre 25 minutajoš 33 povezane
Sunčano i veoma toplo, najviše do 39: Najtopliji Sombor i Kikinda - 33, Novi Sad i Zrenjanin - 32 stepena
RTV pre 20 minutajoš 24 povezane
MUNDIJAL UŽIVO Kreće nokaut faza: Prvi meč može da iznenadi, Mesi u centru pažnje
Nova pre 0 minutajoš 43 povezane