Povezane vesti

NISAM MOGLA DA BUDEM SA KOCKAROM I ALKOSOM! Goca Tržan otkrila sve!

NISAM MOGLA DA BUDEM SA KOCKAROM I ALKOSOM! Goca Tržan otkrila sve!

Svet & Skandal 27.06.2026
Popularna pevačica Goca Tržan, koja danas uživa u skladnoj ljubavi i braku sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem, otvoreno je progovorila o manje poznatim i bolnim detaljima iz prošlosti. Ona je do detalja opisala krah braka sa svojim bivšim mužem… »
"Udavio se pored mene, oboje smo krivi": Goca Tržan iskreno o krahu braka, preko ovoga nije mogla da pređe

"Udavio se pored mene, oboje smo krivi": Goca Tržan iskreno o krahu braka, preko ovoga nije mogla da pređe

Mondo 27.06.2026
Pevačica Goca Tržan uživa u ljubavi sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem, a nedavno je otkrila nepoznate detalje razvoda sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, učesnikom "Elite 9". Ona je, inače, tvrdila je da je u vreme njihove ljubavi Ivan bio… »
"Odlučila sam da se rastanemo" Goca Tržan otvorila dušu o krahu ljubavi, trudila se da sakrije od javnosti, pa priznala…

"Odlučila sam da se rastanemo" Goca Tržan otvorila dušu o krahu ljubavi, trudila se da sakrije od javnosti, pa priznala…

Kurir 27.06.2026
Pevačica Goca Tržan uživa u ljubavi sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem, a nedavno je otkrila nepoznate detalje razvoda sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, učesnikom "Elite 9". Ona je, inače, tvrdila je da je u vreme njihove ljubavi Ivan bio… »

Vesti dana »