Повезане вести

НИСАМ МОГЛА ДА БУДЕМ СА КОЦКАРОМ И АЛКОСОМ! Гоца Тржан открила све!

НИСАМ МОГЛА ДА БУДЕМ СА КОЦКАРОМ И АЛКОСОМ! Гоца Тржан открила све!

Свет & Скандал пре 1 сат
Популарна певачица Гоца Тржан, која данас ужива у складној љубави и браку са супругом Радомиром Рашом Новаковићем, отворено је проговорила о мање познатим и болним детаљима из прошлости. Она је до детаља описала крах брака са… »
"Удавио се поред мене, обоје смо криви": Гоца Тржан искрено о краху брака, преко овога није могла да пређе

"Удавио се поред мене, обоје смо криви": Гоца Тржан искрено о краху брака, преко овога није могла да пређе

Мондо пре 14 сати
Певачица Гоца Тржан ужива у љубави са супругом Радомиром Рашом Новаковићем, а недавно је открила непознате детаље развода са бившим мужем Иваном Маринковићем, учесником "Елите 9". Она је, иначе, тврдила је да је у време њихове… »
"Одлучила сам да се растанемо" Гоца Тржан отворила душу о краху љубави, трудила се да сакрије од јавности, па признала…

"Одлучила сам да се растанемо" Гоца Тржан отворила душу о краху љубави, трудила се да сакрије од јавности, па признала…

Курир пре 14 сати
Певачица Гоца Тржан ужива у љубави са супругом Радомиром Рашом Новаковићем, а недавно је открила непознате детаље развода са бившим мужем Иваном Маринковићем, учесником "Елите 9". Она је, иначе, тврдила је да је у време њихове… »

Вести дана »