Povezane vesti
Naša voditeljka otišla pod nož zbog traume iz mladosti: Krila se iza široke odeće, pa u 40. donela bitnu odluku
Mondo pre 2 sata
Voditeljka Dragana Katić, godinama važi za jednu od najnegovanijih dama na našoj javnoj sceni, a jednom prilikom je otvoreno govorila o svom fizičkom izgledu i estetskoj intervenciji koja joj je potpuno promenila život. Dragana je otkrila kako je u… »
Dragana Katić je operisala bokove: "Od detinjstva sam bila očajna"
Blic pre 4 sati
Posle intervencije, prvi put je imala hrabrosti da nosi usku haljinu i bila je oduševljena svojim izgledom. Dragana je istakla koliko joj je izgled bitan i priznala da je u teškim trenucima morala da prodaje porodično zlato. Voditeljka Dragana Katić… »
Dragana Katić operisala bokove, u 40. godini presekla i donela bitnu odluku: "Od detinjstva sam bila..."
Telegraf pre 4 sati
Voditeljka Dragana Katić, godinama važi za jednu od najnegovanijih dama na našoj javnoj sceni, a jednom prilikom je otvoreno govorila o svom fizičkom izgledu i estetskoj intervenciji koja joj je potpuno promenila život. Dragana je otkrila kako je u… »
Dragana Katić operisala bokove: Od detinjstva sam bila očajna! Pomoć je potražila u 40. godini kod estetskog hirurga: Tad se…
Kurir pre 6 sati
Voditeljka emisije "Nikad nije kasno" Dragana Katić otvoreno je govorila o svom fizičkom izgledu, samopouzdanju i estetskoj intervenciji koja joj je, kako kaže, promenila život. Gostujući u jednoj emisiji, podelila je kako je u četrdesetoj godini donela… »
Vesti dana »
Toplotni talas ne popušta – danas do 38 stepeni, crveni meteo-alarm za Bačku i Srem
RTS pre 17 minutajoš 31 povezana
Nova eskalacija na Bliskom istoku! Iran dronovima napao ovu zemlju: Pogođen još jedan tanker u Ormuskom moreuzu
Blic pre 42 minutajoš 45 povezanih
Deonica Moravskog koridora od Preljine do Adrana od 9 časova otvorena za vozače
RTS pre 52 minutajoš 27 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Više od 900 mrtvih, desetine hiljada nestalih
BBC News pre 32 minutajoš 25 povezanih